Головна
>
Музика
>

Українські діджеї записали серію міксів у межах проєкту «Разом, а як іще?!» від Jameson

Українські діджеї записали серію міксів у межах проєкту «Разом, а як іще?!» від Jameson

Троє українських діджеїв — Seba Korecky, Bogdan Zaiets та Sempai — записали серію спеціальних міксів для проєкту «Разом, а як іще?!» від Jameson на платформі DTF Magazine. Це селекція музики у трьох настроях — хіп-хоп, дискофанк, та інтелігентна музика, що поєднує давнтемпо, ембієнт та чилаут. Організатори проєкту кажуть, що їхня мета — створити атмосферу для зустрічей з близькими людьми, які в умовах війни трапляються рідко.

Проєкт включає серію міксів, добірку фільмів із безоплатним доступом на Megogo і можливість виграти спеціальний сет від Jameson для всіх хто, чекає на приїзд друзів чи сам скоро повернеться додому. Для цього потрібно лише заповнити анкету на сторінці проєкту. Переможців визначатимуть випадковим чином до 12 листопада включно.  

Спеціально для цього проєкту діджеї записали годинні мікси, поєднані хіп-хопом, дискофанком, та intelligent-музикою. За словами творців проєкту, це не просто набір треків, а авторська селекція музики, що розповідає повноцінну історію і створює настрій. 

Seba Korecky — співзасновник і резидент формації Vertuha, композитор і саундпродюсер. У цьому проєкті він відповідає за дискофанк:

«Make love and listen to the music — цими рядками починається мій запис. Музика — це безумовна любов, вона лікує та є силою, що об’єднує нас. Багато треків у цьому міксі — мої едіти, які скоро вийдуть на Bandcamp. Цим міксом я хотів передати любов і магічний момент єдності на танцмайданчику, який відбувається на наших вечірках, коли музика заряджає вас позитивною енергією».

Другий мікс — добірка чилаут і давнтемпо треків від Богдана Зайця. Він — саундпродюсер і діджей, резидент і учасник проєкту Gasoline Radio.

«У цьому міксі зібрано вершки моїх знахідок музики, яку я називаю інтелігентною. Це томлива і спокійна музика, яку завжди приємно поставити ввечері, на домашніх посиденьках з друзями, удвох чи в дорозі. Жанрово я можу описати мікс такими тегами: Trip-Hop, Ambient, Chillout, Jazz, Hip-Hop, Downtempo, Electronica».

Також, свій перший за півтора року хіп-хоп-мікс представив ідейний засновник формації Allosyrup, діджей та амбасадор київського хіп-хопу Sempai:

 «За цей час я встиг відіграти на кількох благодійних вечірках, тож у цьому міксі зібрав улюблені бенгери, під які ми всі качали разом на танцполах».

Матеріал опублікований на умовах партнерства


Читайте також: Джамала, «Памфір», Ярина Чорногуз та інші: Шевченківська премія оголосила номінантів на 2024 рік

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024