Головна
>
Відео
>

Відео дня: фольклорні метафори та зрада у новому кліпі KHAYAT

Відео дня: фольклорні метафори та зрада у новому кліпі KHAYAT

Український музикант KHAYAT презентував відеокліп на сингл Осока. Він став другим, який вийшов у музичному видавництві Masterskaya. Режисером відеороботи виступив Антон Пільноватих.

«Коли я вперше почув пісню, то відразу зрозумів, що лірична історія у нас не вийде. Агресія і холод – ось, що перше народжувалося в голові. Обговоривши безліч ідей, було вирішено зібрати все воєдино і подати це у концептуальному вигляді. При цьому зберігши те, за що люблять KHAYAT – подачу і образи. Не скажу, що зйомки вийшли легкими. Кадри у воді ми знімали в +15, потім відігрівали хлопців чаєм і пледами. У цього треку окремий світ, у нього хочеться занурюватися знову і знову», – зауважив режисер.

Зазначається, що це історія про нерозділене кохання, яка наповнена фольклорними метафорами: дівчина замість головного герою віддала перевагу іншому і перетворилася на осоку. У стародавні часи ця трава була символом невірності.  KHAYAT є автором всіх образів, представлених в відеороботі. Дизайнерські костюми робилися за ескізами музиканта. Творчою командою виступили iLargia Pictures на чолі з Антоном Пільноватих.

«Пісня OSOKA для мене є свого роду очищенням від усього, що зі мною відбувалося до цього і початком нового етапу в музичному житті. Симбіоз образів, злиття музики і візуальної складової – все зібралося в моїй голові немов пазл, як тільки були готові перші шари аранжування. Було вирішено зняти відеороботу саме на цю пісню, тому що в ній я втілив той особливий спектр емоцій, який захотілося висловити не тільки музикою, але і візуально», – зазначив KHAYAT.

Читайте також: Ріс на Біс. KHAYAT про дебютний альбом, Притулу, світову експансію та «Голос»

KHAYAT (Андрій Хайат) – український артист, який працює у жанрі етно-техно. Фіналіст дев’ятого сезону шоу Голос країни та учасник нацвідбору на Євробачення-2019.

Нагадаємо, 5 червня 2019 року KHAYAT презентував дебютний альбом з семи пісень (та восьмої бонусної) під назвою KHMIL’.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024