Головна
>
Відео
>

Відео дня: душевний кліп Курган і Агрегат з Дашею Астаф’євою

Відео дня: душевний кліп Курган і Агрегат з Дашею Астаф’євою

Реп-гурт Курган і Агрегат зняв новий відеокліп на трек Габелі. Головну роль у ньому зіграла співачка і актриса Даша Астаф’єва. Режисером кліпу став Вова Вєчєр.

«Було дуже приємно почути цю пісню однією з перших і, звичайно, мені було цікаво, що таке “габелі”. Хлопці з Курган і Агрегат – мої близькі друзі. Дуже люблю їх за чесність і щирість. У нашому шоу-бізнесі це рідкість. Під час зйомок кліпу вони приїхали до Києва і жили у мене тиждень. Я перейнялася цією атмосферою, було дуже цікаво спробувати себе саме в такій ролі», – зазначає Даша Астаф’єва.

Курган і Агрегат – проект братів-близнюків Аміля і Раміля Насірових та їхнього друга Жені Володченко з харківського селища Близнюки. У квітні 2018 року Курган та Агрегат презентували дебютний альбом Средня Школа Рэпа, який став одним з найкращих альбомів весни. 7 грудня 2018 року Курган випустив другий міні-альбом Бібліотека странних знаній.

Нагадаємо, влітку Курган & Агрегат у колаборації з виконавцями електронної музики Tapolsky & Vovking випустили кліп на пісню Mutant (Хит Лета 2019).

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024