Головна
>
Відео
>

Відео дня: дует фронтвумен YUKO та соліста O.Torvald у кліпі «Роздягни мене»

Відео дня: дует фронтвумен YUKO та соліста O.Torvald у кліпі «Роздягни мене»

O.Torvald презентував спільний кліп з учасницею гурту YUKO Юлією Юріною на пісню Роздягни мене. У відео також з’являється барабанщиця O.Torvald – Hebi. Режисером виступив київський реп-виконавець і кліпмейкер Delta Arthur, відомий своїми кліпами для alyona alyona.

«Музика прийшла поки я був у душі. Протягом ще декількох хвилин на диктофоні вже був майже готовий приспів. А ще через дві години я вже знав, що хочу зробити цей трек саме з Юлею. Не можу пояснити чому саме вона, напевно це було інтуїтивне рішення. Я просто розумів, що окрім неї цей трек не зробить ніхто інший. Вона дуже багато привнесла своїх ідей та думок, це повноцінна колаборація двох артистів», – розповідає Женя Галич.

«Над цим треком ми працювали з початку літа. Для мене це великий експеримент і авантюра, адже я раніше не виступала за межами рідного гурту під власним ім’ям. Женя зателефонував і запропонував зробити фіт, маючи тільки приспів, від нього і відштовхнулись у подальшій роботі над піснею. Хлопці підтримували будь-які ідеї і пропозиції, ми багато чого пробували у звучанні треку. На мій погляд, це не схоже на музику O.Torvald, і не схоже на YUKO. У цьому і цінність цього дуету», – зазначає Юля Юріна.

Вперше трек було презентовано на Atlas Weekend у липні. Тоді виступ закінчився несподіваним поцілунком соліста гурту O.Torvald Жені Галича та Юлії Юріної.

Читайте також: O.Torvald, YUKO и Cape Cod про самые значимые концерты в своей истории

Нагадаємо, 18 квітня 2019 року гурт O.Torvald повернувся із річної творчої перерви, випустивши перші сингли з майбутнього альбому та кліпи на них.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024