Головна
>
Відео
>

Відео дня: alyona alyona, Галич, Дорн та інші реагують на новий кліп YUKO

Відео дня: alyona alyona, Галич, Дорн та інші реагують на новий кліп YUKO

YUKO випустили новий кліп на спільний з P. PAT трек HRUSHKA (BLIAD). В основу кліпу лягли понад сто відео, відзнятих друзями і шанувальниками групи, в яких вони співають пісню. Режисером роботи виступила Анастасія Весна.

«Вже через пару днів після релізу, пісня стала головним хітом на наших концертах і ми не могли залишити її без кліпу. І вирішили зняти в цьому відео наших людей. Нам надіслали понад сто відео зі всіх куточків України та навіть з інших країн. Наші люди – найяскравіші, сміливі та творчі. Дивіться кліп і переконайтеся у цьому самі», – зазначають YUKO.

Alyona Alyona, Володимир Дантес, Іван Дорн, Женя Галич, Майкл Щур, Антон Савлєпов та інші українські виконавці також подивилися кліп та висловили свою думку.

«BLIAD – це true story, від всім відомого почуття до інста формату. І я дуже ціную її саме за «трушність» і щирість всіх, хто надіслав відео. Мені як документалісту особливо цікаво фіксувати час в який ми живемо, а BLIAD справляється з цим завданням ідеально. Разом з цими звичайними інтер’єрами, поганою якістю фронтальної камери, рефлексією в соціальних мережах, фільтрами-перуками, є головне — справжня, чесна емоція. І як же круто, що кожен проживає її по-своєму, але разом», – зазначає режисеркка кліпу Анастасія Весна.

Читайте також: Ріс на Біс. YUKO про український фольклор, шалені концерти та інтимність текстів

Нагадаємо, O.Torvald презентував спільний кліп з учасницею гурту YUKO Юлією Юріною на пісню Роздягни мене.

Гурт YUKO з’явився 2017 року і з того часу встиг випустити два повноформатних альбоми: DITCH та DURA?. Обидва потрапляли у топи найкращих платівок року за версією LiRoom. Окрім того дует відомий своїми напрочуд енергійними виступами, абсурдним гумором та психоделічними відео.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024