Головна
>
EP
>

Лейбл Vidlik Records презентував нового артиста – інді-гурт Granula Grace

Лейбл Vidlik Records презентував нового артиста – інді-гурт Granula Grace

Сьогодні, 12 лютого, на всіх стрімінгових платформах з’явився дебютний міні-альбом нового гурту Granula Grace, випущений за підтримки лейблу Vidlik Records та саундпродюсера Євгена Філатова (The Maneken). Однойменний EP можна знайти на Apple Music, Google Play, Deezer i Spotify, а також на YouTube.

У гурту цікава історія. Піаніст, лікар, архітектор та маленька таємнича Грейс, навколо якої побудовано концепт, зустрілись у протестантській церкві і вирішили творити музику. Як кажуть хлопці, «ми б хотіли жити в суспільстві де люди бажають один одному добра, інколи навіть ціною власних інтересів. Хочемо долучити більше людей до такого світогляду. Це і є наша мета. В цьому нам допомагає наша Грейс. Вона явно з іншого світу і їй вистачить духу говорити про добрі, наївні та часом не прості речі. Цей міні-альбом – одна довга історія про мрії про майбутнє. Про помилки, які ти робиш вкотре, і про надію, що все якось зміниться на краще».

Нам стало цікаво дізнатись трошки більше про кожну з пісень Granula Grace.

Сон

«це такий чесний стан людини, в якому ти вибираєш те що дійсно по справжньому любиш. І приспів «де є верх де є дно?» це питання до самого себе що я називаю добром чи злом насправді і куди вибір зроблений сьогодні мене заведе завтра?»

Стріли, Коло, Хмари

«це така трилогія про подорож через різні не прості життєві обставини, страх перед майбутнім, наступання вкотре на знайомі граблі і про надію на зміни, що мета того варта і вона здійсненна.»

Промені

«піднімають тему споживацького відношення до людей. Коли персональна вигода дорожча за почуття, людську гідність, відносини. Рядки «Спалені промені» в приспіві це про людей яких просто використали.»


Нагадаємо, що окрім Onuka на лейлбі Vidlik Records також виходили міні-альбоми співачки-відеоблогерки Jerry Heil та бойзбенду The Elephants.

Фото: прес-служба

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
21 годину тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024