Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Володимира Дантеса від Таню Муіньо на трек «Я залишусь молодим»

Відео дня: дивимося кліп Володимира Дантеса від Таню Муіньо на трек «Я залишусь молодим»

29 березня Володимир Дантес презентував новий сингл та кліп на нього — Я залишусь молодим про невідворотність майбутнього та усвідомлення «бути тут і зараз». Режисеркою кліпу стала Таню Муіньо.

Як розповідає виконавець, ідея пісні з’явилася після того, як він усвідомив свою нескінченну молодість, власну енергію та життя. Дантес зазначає, що трек — не про високі матерії, а про щоденну рутину: нормальне харчування, турбота про ментальне здоров’я, спорт, донати.

«В якийсь момент я зрозумів, що абсолютно перестав бути ефективним чи хоча б радіти життю. Вирішив, що це терміново треба міняти. Зараз є запал по-новому проживати життя — корисно, якісно, бо саме зараз варто об’єднуватись навколо себе й один одного», — розповідає Володимир Дантес.

Під час створення треку артист також надихався українським поетом Василем Стусом. Як він все життя боровся, але продовжував бути активним громадським діячем з непохитною позицією, який навіть у в’язниці через листи займався вихованням сина.

«Я почав читати вірші Василя Стуса, хоча багато хто з мого оточення стверджував, що вони складні, але мені здались неймовірними. Тому я власне і захотів написати щось на його вірші. Так народилась “Я залишусь молодим”», — коментує виконавець.

Режисеркою кліпу Таню Муіньо – українська кліпмейкерка та режисерка, лауреатка MTV Video Music Awards.

Ідея кліпу — у роздвоєнні особистості артиста, де одна сторона дотримується усіх правил і стереотипів, тоді як інша віддається на волю почуттям і емоціям. Це як дві людини в одному: одна стримана, інша вільна. Цим задумом Володимир хотів передати меседж, що кожен з нас зазнає важкостей, припускає помилки, іноді потрапляє на дно, але це теж частина нашого життя.

«Коли ми молоді — ми не обтяжені досвідом, ми сміливі, ми рухаємось напролом, наші вчинки, інколи правильні, інколи хибні, дозволяють нам вчитись на власних помилках. Ця енергія, яку ми всі маємо, є рушієм майбутнього, тому нам так важливо її не втратити», — розповідає артист.

У 2022 році режисерку Таню Муїньо номінували на премію «Греммі» за кліп на трек As it was Гаррі Стайлса. Але розпочинала свою кар’єру вона з українських виконавців — Monatik, Rozhden, NK, Мішель Андраде та інші.  Про 13 кліпів, які Таню зняла українськими та іноземними виконавцями читайте за посиланням


Читайте також: Все та більше, що потрібно знати про фестиваль Пожежа

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024