Головна
>
Відео
>

Дует wavewalkrs випустив перший авторський трек

Дует wavewalkrs випустив перший авторський трек

Гурт wavewalkrs презентували перший авторський трек #truthlies та лайв-відео до нього. Зйомки лайву проходили на київській студії Звукоцех за участі режисера Антона Шахотіна. Він знятий одним дублем, без склейок та монтажу.

 

 Лєра Пірус, поповнює плейліст

Дуже цікавий молодий український дует мультиінструменталістів, які вперше заявили про себе кавером на Hozier Take Me To Church в колаборації з талановитою Akine.

Наразі хлопці представили сингл truthlies з майбутнього альбому. Він мене одразу зацікавив якістю звучання та виконанням. Грамотно сконструйована композиція тримає до останньої ноти. Тут і вудкідівська ритміка, і трохи DARKSIDE з Ніколасом Джааром, і дещо від Christian Löffler, і більше від SOHN. Але одночасно – це зовсім інший, самостійний та достатньо самобутній проект. Композиція truthlies одразу увійшла до мого плейлісту і я чекаю на вихід альбому, який музиканти обіцяють найближчим часом.

Нагадаємо, що wavewalkrs відомі не лише створенням кавером на Hozier, а як діджеї та саундпродюсери. Зокрема, нещодавно ми розповідали про міні-альбом TOLO4NYI, в якому дует виступив саундпродюсером кількох треків.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023