Головна
>
Новини
>

Гурт Yeyo презентував новий сингл. Розбираємось, яким він вийшов

Гурт Yeyo презентував новий сингл. Розбираємось, яким він вийшов

Сьогодні, 23 жовтня, гурт YEYO презентував сингл Black Fire Heart. Він вже доступний для прослуховування на стрімінгах.

Як розповідають музиканти, «Писати саундтреки до фільмів – наша давня мрія. Можливо, випуск синглу у такому форматі наблизить нас до виконання цієї мрії. Кіно ще не зняли, а саундтрек готовий».


 Олексій Бондаренко

Непривычно слушать Yeyo на английском. Одно дело конкурировать нестандартным инди-попом с украинскими артистами, другое – европейскими и американскими. Но yeyo никогда не боялись амбициозных целей.

Что касается трека, у меня он вызывает какие-то очень смешанные чувства. Такое ощущение, что это одновременно неизданный саундтрек к мюзиклу вроде «Призрак Оперы», и песня для какого-то андеграундного Евровидения. Но в целом, очень многообещающе. Ломанные ударные, нестандартные синты, смелый вокал Кати. Я бы такое слушал. И с каждым прослушиванием мне нравится все больше.

 

 Артем Рісухін

Очень порадовала аранжировка трека. И ритм-секция, и акценты – очень круто. Это то, что сразу цепляет и утягивает за собой. Что меня смутило… Да по хорошему счету все остальное: 1) динамика песни, которая скатывается в однообразность слишком быстро, 2) акцент Кати, который накладывается манерность и в итоге оба идут ко дну – припев убит напрочь, текст теряется за мелизмами, 3) у меня возникает ощущение, будто этот трек – внебрачный брат Beat Of The Universe KADNAY, который проваливается и по хукам, и по музыкальному сторителлингу.

 

 Катерина Ятель

Кожного разу я хочу сваритись на Yeyo за те, що вони випускають нову музику раз в ніколи. І так само кожного разу як новий матеріал виходить, я їх пробачаю – занадто вже круту музику гурт пише.

Я дуже люблю музику, під яку і якою можна розповідати історії. Тому для мене Black Fire Heart звучить дуже цікаво, вона атмосферна, її хочеться переслухувати. Ідеальна пісня напередодні Геловіну. З недоліків: мене турбує не акцент (мені він якщо чесно подобається), а відсутність динаміки у пісні.

І Yeyo вже давно мають випустити альбом. Це не діло так довго тягнути.


Нагадаємо, що цього року від Yeyo було не так багато новин. На початку 2018 вони презентували сингл Ballada, а весною вийшов кліп на пісню Wake Up, який ми розглядали у рамках «Зорепаду релізів».

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024