Головна
>
Відео
>

Гурт yeyo презентував антиутопічний кліп

Гурт yeyo презентував антиутопічний кліп

Вчора, 3 квітня, гурт Yeyo презентував кліп на пісню Wake Up, яка увійшла до дебютного альбому Фрідом (2016). Сингл доступний і на Apple Music, Google Play та Deezer.

Режисером кліпу став Семен Мозговий, який раніше працював з Yeyo над дебютним відео Хавьер. «Це суміш антиутопії та абсурду, різноманітних образів культури як західної, так і східної. Навіть скоріше наслідки впливу цих двох культур. Історія героїні, що живе у світі з бетону та картону, її подорож з цього кам’яного капкану до чогось першопочаткового, до природи, відкритого простору — на ній тримається розповідь у кліпі. Мені хотілось підкреслити енергію команди, що ввібрала у себе мікс з західних традицій, пострадянського досвіду дев’яностих та українського музичного досвіду та духовності», — поділився режисер.

«Нам здалось, що це хороша пісня для кліпу. Вона різнопланова та концептуальна Ми так себе відчуваємо в Україні — між сходом та заходом, між містом та околицями, між сучасністю та архаїкою. Усе сплутано і складно поєднано, тому ми співаємо сімплі зе бест за інерцією, а по мірі того як усвідомлюємо себе починаємо співати Щедрик», — розповіла Катерина Офліян, фронтвумен гурту.

Нещодавно гурт yeyo презентував першу після релізу лонгплею Чоловік-Муза пісню — Ballada, яка потрапила до нашого «Зорепаду релізів».

Фото: Андрій Максимов

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024