Головна
>
Новини
>

В Україні запрацював стримінговий сервіс YouTube Music

В Україні запрацював стримінговий сервіс YouTube Music

13 листопада в Україні офіційно запустились два сервіси – аудіостримінг YouTube Music та розширений YouTube Premium. Якщо другий дає можливість повністю вимкнути рекламу у сервісі, дає доступ до оригінальних шоу та активує офлайн-завантаження, то YouTube Music може зацікавити прихильників музики.

YouTube Music – це стримінговий сервіс. Він доступний як на десктопі, так і як мобільний додаток на iOS та Android. Підписка на YouTube Music Premium (так називається платна версія) відкриває доступ до прослуховування музики в офлайні та у фоновому режимі (тобто можна буде заблокувати екран смартфону під час програвання), а також вимикає рекламу.

> Читайте також: YouTube запустив український музичний чарт

YouTube Music буде також, використовуючи захоплення та зацікавленості користувача, оновлювати рекомендації. Факторів, які будуть визначати їх безліч. Серед них не лише те, що слухав користувач раніше, а й, наприклад, місцезнаходження. Вже зараз там можна знайти як підбірки найкращих українських кліпів та альбомів, так і жанрові плейлісти та лайви музикантів.

Платна підписка на YouTube Music коштуватиме 79 грн/міс за індивідуальний або 119 грн/міс за сімейний акаунт в Android-версії. Ціна для користувачів продукції Apple буде вищою. Наразі діє пропозиція пробної безкоштовної підписки на три місяці.

Нагадаємо, що 1 листопада в Україні почав діяти музичний канал від сервісу Megogo. Більше про нього можна прочитати за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
21 годину тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024