Головна
>
LP
>

Жадан і Собаки випустили п’ятий альбом та анонсували всеукраїнський тур

Жадан і Собаки випустили п’ятий альбом та анонсували всеукраїнський тур

Харківський ска-панк гурт Жадан і Собаки випустив п’ятий студійний альбом Мадонна. Альбом містить десять треків – вісім нових робіт і дві оригінальні версії старих пісень ЖІС – Марат і Натаха.

Зазначається, що над матеріалом музиканти працювали протягом останніх двох років. До альбому ввійшли три сингли, які Жадан і Собаки випускали у вигляді відеокліпів – Бухло, Кобзон, Тьолка барабанщика.

«Мадонна стала для групи справжнім проривом і є на сьогодні, безумовно, найкращим альбомом Жадана І Собак. Мадонна поєднує у собі фірмовий «собачий» драйв із новим, більш якісним та фірмовим, звучанням.

Пісні з Мадонни, випущені синглами, встигли стати справжніми хітами й виспівуються на фестивалях вдячною аудиторією», – йдеться у прес-релізі.

5 вересня Мадонна з’явиться для вільного прослуховування та ліцензійного придбання на платформі першої української аудіокнигарні АБУК. 6 вересня також починається тур Жадана і Собак на підтримку нового альбому. Перший концерт – у Черкасах.

Раніше Жадан і Собаки випустили кліп на пісню Тьолка барабанщика.

Нагадаємо, український письменник Сергій Жадан грає одразу в двох музичних проектах: Жадан і Собаки, а також Лінія Маннергейма. Минулого року LiRoom потрапив на великий сольний концерт гурту. Попередня платівка Пси увійшла до 16 найкращих українських альбомів 2016 року за версією LiRoom.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024