Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми випускаємо рубрику “Зорепад релізів”.

Альбоми

Shadazz — Angry & Sad

Гурт Shadazz випустив дебютний лонгплей на лейблі ІншаМузика. Презентація платівки відбудеться у MonteRay Live Stage 15 вересня. Дізнатись більше.

Харцизи — Щось справжнє

Акустичний дует Харцизи, в який входять бас-гітарист ТОЛ Дмитро Дзюба та учасник проекту ЛАМПА Євген Заболоцький, випустив дебютний альбом на лейблі MOON RECORDS. Послухати повністю платівку можна на iTunes та Google Play.

Резидент — Жінки без чоловіків

Житомирський проект Резидент презентував міні-альбом Жінки без чоловіків. В ЕР ввійшло чотири сингли. Дізнатись більше.

Сингли

Maru — She’d Ever

Maru презентували новий сингл з майбутнього дебютнику. Це перша пісня, у записі якої взяв участь повний склад гурту. Дізнатись більше.

Траставісім — Щастя

Ужгородський гурт Триставісім оприлюднив п’яту пісню з майбутнього альбому LP Мусай. Це перша пісня Триставісім, автором музики і слів якої стали не учасники гурту. Музика та слова пісні Щастя написані ужгородським бас-гітаристом Rodion Sun Lion, відомим за участю у гуртах Рокаш, Tango Tempo, Pap Jazz Quartet та інші.

Daamage — С тобой

Дует Daamage презентував перший сингл з майбутнього міні-альбому. «Якщо уважно прислухатись до слів пісні — знайдете український текст. Це своєрідна фішка», — розповів учасник гурту Олексій Крапівка. Скоро дует презентує кліп на пісню.

Теорія Простору — Нічия

Теорія Простору оновила склад учасників, замінивши бас-гітариста гурту на Михайла Мішньова, та випустила перший сингл з майбутнього альбому. Реліз платівки заплановано на осінь. Автор музики гітарист Денис Зваричук, а слів — вокаліст Андрій Клименко.

Timmygan — Самі Нечесні Ноги

Самі Нечесні Ноги — перший студійний трек гурту. Timmygan готуються до презентації нової музичної програми. Згодом буде презентовано ще один трек з неї.

Кліпи

Бумбокс — Голий Король

Бумбокс презентував дві версії синглу Голий Король з майбутньої однойменної платівки. У вересні гурт вирушить у тур на підтримку міні-альбому. Дізнатись більше.

Артем Пивоваров — Моя Ночь

Режисером кліпу на пісню Моя Ночь став Тарас Голубков, оператор — Діма Чернявський. Дізнатись більше.

Glova feat Наталка Карпа — Вірна

Наталка Карпа презентувала сингл Вірна, записаний спільно з діджеєм Glova. На пісню вийшов кліп, зйомки якого проходили на Шрі-Ланці. Режисер — Лесь Панчишин, який вже працював зі співачкою раніше.

Марія Яремчук — I was Lost

Марія Яремчук записала спільний трек з музикантами Kingz of Vocals та Otto Selderbeek. Над піснею також працював DJ Lutique.

Vivienne Mort feat. Morphom — Зустріч

Наступним треком проекту Pepsi Fuzz стала колаборація Vivienne Mort та Morphom. Дізнатись більше.

Tom Soda — Очі

На лейблі Moon Records вийшов кліп музиканта Tom Soda. Режисером відео став безпосередньо музикант.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024