Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми будемо випускати рубрику “Зорепад релізів”.

Альбоми

Чемпіонат світу з медитації — Уроки сну

Харківський електронний проект Чемпіонат світу з медитації презентував другий альбом під назвою Уроки сну. Першою платівкою музиканта був лонгплей Причини, що вийшов у березні цього року.

Сингли

Neververse — House Of Secrets

Автор проекту Sorrow Leads to Salvation вирішив змінити псевдонім та почати писати більш емоційну та темну музику.

Марія Чайковська — Справжнє

Марія Чайковська випустила трек про правду і невидиму свободу. Пісня була написана ще у минулому році та навіть звучала на концертах виконавиці в іншому аранжуванні.

Sweet Mountains — Електричка

Гурт Sweet Mountains випустив сингл Електричка, який увійде до другого студійного альбому. Реліз платівки має відбутись вже цього року.

Dariia — Бавити + Stay (ft. Stage Rockers)

Екс-учасниця гурту ILYB Олега Жежеля під псевдонімом розпочала сольну кар’єру під псевдонімом Dariia. Наразі доступні два сингли — Бавити та спільний зі Stage Rockers Stay. Виконавиця працює над ЕР, в якому будуть переважно україномовні пісні.

Женя Скрудж — Дай дым

Женя Скрудж випустив новий сингл Дай дым. Сам музикант каже, що хотів би, аби цю пісню сприймали як заклик до легалізації марихуани.

Макс Барских — Моя любовь

Сингл Моя любовь вийшов окремо від альбому Туманы, реліз якого відбувся минулого року, хоча писався у приблизно той час. Незабаром музикант обіцяє презентувати кліп.

Кліпи

Key Story — Shadow

Польсько-український гурт із Жешова Key Story презентував кліп на дебютний сингл.

Ortodox — Июль

Ortodox — це проект команди Серце Дженніфер, який минулого місяця випустив дебютний ЕР на лейблі Moon Records. Над кліпом гурту працювали Flava Production та режисер Gabriel D. Hiram.

Monatik — Vitamin D

Новий сингл та кліп на нього від музиканта Monatik. Над відео працювали режисер Таню Муіньо та хореограф Денис Стульніков. Дізнатись більше.

СКАЙ — Я тебе люблю

З треком Я тебе люблю гурт СКАЙ брав участь у національному відборі на “Євробачення”, але для запису цієї версії було запрошено Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр України. Режисером кліпу став Віктор Скуратівський. Дізнатись більше.

Constantine — По льду

Кліп на сингл По льду — третій у доробку музиканта. Над цим відео працювали режисер Тата Белініна, а головні ролі у ньому виконали сам співак і танцюристи Банана (Apache Crew) та Артемій (KAZAKY). Дізнатись більше.

Антитіла — Фари

Гурт Антитіла презентував кліп на пісню Фари, сюжетом якого стало протистояння “Джокера” проти супергероя, що лагодить дороги. Режисером кліпу став Дмитро Маніфест. Дізнатись більше.

Monochromea — Відчиняй вікно (Sithhartha remix)

Гурт Monochromea презентував ремікс Sithhartha на сингл Відчиняй вікно, а також lyrics-відео на нього. Музика та текст пісні Nanè.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024