Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми випускаємо рубрику “Зорепад релізів”.

Альбоми

Ummagma – LCD

До складу платівки увійшло чотири треки, враховуючи ремікс на титульну пісню від екс-учасника британського гурту Curve Діна Гарсії, а також нова версія треку Lama у реміксі від одного із співзасновників шотландського колективу Cocteau Twins Робіна Гатрі.

Біллі Мілліґан Бенд – Радіопасивність

Третя платівка створювалась протягом року у власній студії гурту. Саунд-продюсером альбому виступив сам Макс Прудеус. Дізнатись більше.

Middle Finger – Middle Finger

Гурт Middle Finger презентував однойменний міні-альбом. У платівку увійшло п’ять синглів.

СОЮЗ – СОЮЗ

Новий артист лейблу Masterskaya СОЮЗ презентував дебютний однойменний міні-альбом.

The Black Sea – Неминучість

Гурт The Black Sea з Дніпра презентував дебютний альбом Неминучість.

Сингли

Воплі Відоплясова – Несе Галя Воду

«Новий грандж-погляд на народну українську класику» від гурту Воплі Відоплясова. Скоро гурт презентує також кліп. Повна версія синглу доступна на Apple Music та Google Play.

Grisly Faye – Khvylyam

Grisly Faye презентувала перший сингл українською мовою. Khvylyam ввійде до майбутньої платівки співачки. Дізнатись більше.

MILES BABIES – О.Т.Н.Н.

Робота над новою піснею тривала упродовж серпня. Запис був здійснений на студії «Шпиталь Рекордз» під керівництвом українського музиканта та саундпродюсера Лесика OMODADA. Цікаво, що обкладинкою синглу стала стилізована алюзія на постер до культової стрічки італійського режисера Мікеланджело Антоніоні «Фотозбільшення».

The Erised – Let Me Be

Let Me Be – це перший презентований сингл з майбутнього лонгплею, реліз якого попередньо заплановано на осінь наступного року. Дізнатись більше.

Sellow – See you soon

Rave-дует Sellow презентував третій сингл.

MegamasS – Гора

Саундпродюсером релізу став Сергій Любінський. Запис проходив на студії Revet Sound.

Hiels – Vectors

Трек Vectors – це перша для гурту концептуальна робота, яка супроводжується коротким ілюстрованим есеєм, що розкриває концепт, якому присвячений реліз. Прочитати есей можна тут.

Триставісім – Карпатос

Черговий сингл з майбутнього альбому Мусай гурту Триставісім. «Карпатос – пісня, яка в музичному плані найкраще відображає наше сьогоднішнє бачення правильного поєднання рок-рифів, хіп-хоп- та панк-ритмів з автентичними фольковими мотивами», – розповів фронтмен гурту Павло Генов.

SLAVA KAMINSKA – Хорошо

Учасниця дуету НЕАНГЕЛЫ Слава Камінська презентувала дебютний сингл у якості сольної виконавиці. Варто зазначити, що гурт не припиняє діяльність.

Кліпи

The Hardkiss – Lovers

Відео Lovers зняв молодий режисер з Америки Norton. Зйомки проходили на Подолі, Троєщині та околицях деяких мостів Києва. Дізнатись більше.

Osnova – Scream and shout

Київський гурт Osnova випустив дебютне відео на трек Scream and shout. Кліп повністю знято на вінтажну VHS камеру. Над відео працювали оператор-постановник Евген Креденцер та режисер монтажу і колорист Володимир Невельський.

LiveN – Ідеал

Чернігівський гурт LiveN презентував новий кліп на сингл Ідеал, в аранжуванні якого було використано бандуру. Режисер кліпу – Сергій Ломоса.

Illaria – Свічадо

Співачка Illaria презентувала кліп на пісню Свічадо з дебютного альбому. Режисери – подружжя Володимир і Наталя Гончарук. Дізнатись більше.

My Ree – Мальви

Над кліпом працював продакшн Panacea Pictures і режисери Алєксєєнко Юрій та Шляхтюк Сергій. Для кліпу було створено понад 15 різних луків стилістом Viktoriia Korber.

MAiAK – Untitled Kingdom

Відео Untitled Kingdom зняте у колаборації ї танцювальним театром KARAKULI DANCE THEATRE на території арт-центру Плівка. Дізнатись більше.

LUKA – Полети

Фіналіст проекту «Голос Країни» та учасник «Х -Фактор» презентував перший сингл і кліп на нього у новому образі. Головну героїню у відео зіграла модель Nana Tassi. Трек увійде до дебютного альбому музиканта.

BRUTTO – Папяроска

BRUTTO презентували відео на пісню Папяроска з їх третього альбому РОКI. Текст пісні Сергій Жадан, а переклад білоруською зробив Андрій Хаданович. Режисером відео став Андрій Давидовський. Нагадаємо, що скоро BRUTTO відправляться у всеукраїнський тур. Подробиці за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024