Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми випускаємо рубрику “Зорепад релізів”.

Альбоми

Jerry Heil – Де Мій Дім

Відеоблогерка і співачка Jerry Heil презентувала дебютний міні-альбом Де Мій Дім. Платівка вийшла на лейблі Vidlik Records. Платівка також доступна на Apple MusicGoogle Play та Spotify. Дізнатись більше.

ДІЛЯ – PIANO

Альбом PIANO – це початок музичного проекту (серії музичних збірок) під загальною назвою «Музика до невідзнятого кіно». Також артист знімає кліп та готує зовсім новий альбом, робота над яким зараз плідно ведеться.

Дядя Вова – #ХОЛОДНИЙ

Запис альбому репера Дядя Вова проходив на студії «Обісраться Запис».

Total-Empty – Towards The Moon

Одеський гурт Total-Empty презентував дебютний лонгплей. За зведення і мастеринг відповідав Влад Плотніков (VP Production), котрий водночас є гітаристом та вокалістом гурту.

Сингли

PUR:PUR – Тоска

У лірик-відео нового синглу PUR:PUR використано кадри з фільму Once Upon a Time In the West (1968).

DETACH – за секунду до

Прем’єра треку відбулась незадовго до офіційного релізу кліпу без відома музикантів. Відео буде представлене найближчим часом. Обкладинку до треку намалював вокаліст Space Of Variation Олексій Зацерковний.

Колір – Диявол

Пісня написана на слова поета Сергія Жадана. Дизайном обкладинки займалась учасниця гурту Анна Провозін. Дізнатись більше.

День Бабака – Big Brother

Музиканти пояснюють, що сингл «змальовує новий світ гаджетів та тотального контролю». Запис та мікшування проходили на студія звукозапису Crosscountry.

The Nexstone – Imperfect

Дебютний сингл донецького гурту The Nexstone, який увійде у перший альбом команди.

BAKUM – Суперталанты

Екс-учасник одеського фанк-гурту !Цирк Сергій Бакуменко оголосив про початок сольної кар’єри. Кліп на пісню Суперталанты вийде незабаром.

Jonathan Livingston – Як же тобі там?

Другий сингл гурт Jonathan Livingston з лейблу Masterskaya. Колискова і Як же тобі там? увійдуть до дебютної платівки музикантів.

Кліпи

5 Vymir – Ламай

Гурт 5 Vymir презентував кліп на пісню Ламай з альбому Нові Імена. Сингл доступний також на iTunes та Google Play. Режисером кліпу став Андрій Бояр. Дізнатись більше.

Pur:Pur – Dusk Till Dawn

Гурт Pur:Pur презентував кавер на пісню ZAYN та Sia. Дізнатись більше.

Время и Стекло – Тролль

Режисерка Таню Муіньо зняла кліп для гурту Время и Стекло.  Сингл доступний також на Apple Music и Google Play. Дізнатись більше.

The Two Days – Живий

Дебютний кліп на сингл Живий гурту The Two Days. Трек також доступний на Apple Music, GoogePlay, Amazon та Deezer.

Robots Don’t Cry – Fuck The Dogs

Режисером відео став Віктор Придувалов. Сингл Fuck The Dogs увійде до міні-альбому Pluto is not a Planet. Дізнатись більше.

GG Гуляйгород feat. King Kwa Zulu – All for Love / Гаївка

Гурт GG Гуляйгород презентував спільний кліп з бруклінським репером King Kwa Zulu, який знімався в українській «Битві екстрасенсів». Режисером кліпу стала Тоня Ноябрьова – учасниця кінофестивалю «Молодість».

ЛУНА – Друг

Луна презентувала кліп на пісню Друг з майбутнього альбому Остров Свободы. Реліз платівки – 17 листопада. Дізнатись більше.

DUDA ft. Сергiй Бабкiн – Крила

Сергій Бабкін і DUDA, учасник сьомого сезону «Голосу Країни», презентували кліп на пісню Крила. Автором слів та музики став сам Роман Дуда. Дізнатись більше.

Оля Полякова — Бывший

Режисерами кліпу стали Дмитро Маніфест та Дмитро Шмурак. Постановником танців став Олег Жежель. Головну чоловічу роль у кліпі виконав партнер Полякової по шоу «Танці з Зірками» Степан Місюрка.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024