Головна
>
EP
>

Constantine презентував міні-альбом та кліп

Constantine презентував міні-альбом та кліп

Сьогодні, 26 червня, співак Constantine презентував міні-альбом ’90. У нього увійшло п’ять треків. Одночасно з релізом альбому, вийшов і кліп на одну з пісень платівки.

Над міні-альбомом, окрім самого Constantine, працювали учасники дорнабанди — Сурен Томасян та Levani, а також Alexey Drizzit.

“Весь матеріал вийшов драйвовим і танцювальним, але вперше саме в віршах я знайшов місце для особистих переживань. Похмурість і загадковість стали лейтмотивом усього EP, лірика сповнена конфліктів, емоцій і роздумів про швидкоплинність почуттів “- ділиться концепцією Костянтин Дмитрієв.

Окрім альбому, Костянтин також представив кліп на пісню Стыдно, зйомки якого проходили в Одесі. Режисер кліпу — Андрій Тащі. У відео залучена одеська танцювальна школа Z-FAM і київський балет на чолі з хореографом Артемієм Лазарєвим.

Нагадаємо, що проект Constantine стартував після завершення шостого сезону шоу “Голос Країни”. Там Костянтин потрапив до команди Івана Дорна, з яким потім продовжив співпрацю. У 2017 році вийшов дебютний альбом Костянтина Один. Цього року музикант також брав участь у національному відборі на Євробачення з україномовною піснею Місто.

> Читайте також наше інтерв’ю з Constantine.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024