Головна
>
Відео
>

Дао Парк у новому кліпі нагадують, що усі труднощі – тимчасові

Дао Парк у новому кліпі нагадують, що усі труднощі – тимчасові

18 червня гурт Дао Парк презентував другий кліп зі свого дебютного альбому на пісню Юз. Це сюрреалістичне відео про те, що труднощі у житті, зазвичай, тимчасові.

Концепцію та сюжет кліпу розробила співзасновниця продакшен студії Pillz Production Катерина Бридун.

«В основі нашого задуму закладена ідея про те, що всі проблеми й тривоги — неминучий результат знайомства з навколишнім світом. Звичайно, можна нескінченно боротися з вітряками, але ж набагато ефективніше розслабитися й усвідомити: щастя — просто бути, тут і зараз, – розповіла режисерка. – За допомогою кольористики ми прагнули передати відчуття сну, ілюзорного моменту. У той час як загадкові сюжетні повороти покликані продемонструвати певну іронію життя».

Оператором відео виступив Юрій Футало. Раніше він знімав для Дао Парк кліп Дещо Коли. Подивитися його можна у нашій новині.

Про пісню Юз гурт детальніше розповідав у нашому матеріалі в рамках рубрики «Пісня за піснею». Прочитати його повністю можна тут.

«Спочатку був вірш. Написала я його одного сонячного ранку в Яремче, дуже мальовниче і колоритне містечко в Карпатах. Гірське повітря «чистить» голову і надихає. Перед тим я написала такий же великий і пафосний вірш про завершення життя, а цього разу вирішила написати про його початок і розквіт, про молодість (англійською – youth, звідси й назва). Потім я спробувала начитати цей текст на рендомний біт на ютубі і приспіви з куплетами якось самі органічно виділились.

Записала це на диктофон і Родіон (Іванов, піаніст гурту – прим. ред.) по такому шаблону написав свій біт і аранжування. Ну і найсолодше в пісні – соло труби від Сергія Сидоренка, дає вам нагоду подумати і помріяти про своє, життєве.»

Нагадаємо, що пісня Юз увійшла у дебютний повноформатний альбом Дао Парк Подорож. Він вийшов наприкінці травня на лейблі Mnogo Vody.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024