Головна
>
Анонси
>

iokloo, acidmamba та Нік Цхо зіграють на чорноморському острові

iokloo, acidmamba та Нік Цхо зіграють на чорноморському острові

У черговому випуску стрімів EVE8 музиканти відправляться грати на острів Березань, який входить в склад Національного історико-археологічного заповідника “Ольвія”.

Текст опубліковано у межах спецпроєкту з EVE8.

«Ми завжди мріяли провести подію на острові. Сама по собі така подорож овіяна романтизмом і, навіть, пошуком скарбів) Особливо коли мова йде про безлюдний і маловідомий в Україні острів Березань, куди ми відправляємось», — розповідають організатори EVE8

Березань — невеликий чорноморський острів біля Миколаївщини, який давні греки називали Борисфеном (коли він був ще півостровом). Тут у свій час знаходились храм Афродіти, охоронний пункт Шляху із варяг у греки. Його відвідував князь Святослав, а турки збудували тут фортецю, яку потім захопили козаки. Це тисячі років історії, які нині розкопують археологи.

На острові гратиме iokloo в колаборації з acidmamba & Нік Цхо.

iokloo — молодий техно-проєкт київських продюсерів Максима Курушина та Дениса Солов‘янчика. Вони зібрались торік і вже випустили понад 20 треків, 2 з яких — на київському лейблі Wide Vibe Records.

Їхній сет вокальним джемом супроводжуватимуть acidmamba & Нік Цхо. Вони — учасники експериментального гурту Esquizet, які колаборують з різними проєктами заради самовираження та нових мистецьких досвідів.

Дивіться також попередні випуски третього сезону EVE8:

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023