Головна
>
Кіно
>

Дискусії, презентації та нетворкінг: про що говоритимуть в індустрійній секції Одеського кінофестивалю

Дискусії, презентації та нетворкінг: про що говоритимуть в індустрійній секції Одеського кінофестивалю

22 серпня в межах 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю стартує індустрійна секція Film Industry Office. Це платформа для професійної комунікації, підтримки та розвитку українських кінопроєктів та кіноіндустрії в цілому.

Лірум є інформаційним партнером події, тож розповідаємо про що говоритимуть на Film Industry Office.

Щодня, з 22 по 26 серпня в межах секції відбуватимуться презентації, панельні дискусії, круглі столи, зустрічі з фахівцями кіноіндустрії, нетворкінг та інші активності.

22 серпня запланована презентація можливостей програми Європейського Союзу «Креативна Європа», презентації від культурних фондів та громадських організацій, панельна дискусія «Участь України у конкурсах підпрограми “МЕДІА” програми ЄС “Креативна Європа”: досвід, очікування, перспективи», а також нетворкінг.

23 серпня відбудеться розмова про фестивалі світу разом із членом міжнародного журі ОМКФ Едвінас Пукшта, огляд серіальної індустрії України 2022-2023, майстер-клас із нових можливлстей штучного інтелекту й аналіз вподобань авдиторії за статистикою сервісу Megogo.

24 серпня буде серія панельних дискусій про копродукції з країнами Європи та Америки, обговорення, яким має бути українське кіно сьогодні та після перемоги та дискусія про стратегію розвитку аудіовізуального сектору.

25 серпня запоанована презентація грантової програми Ukrainian Film Academy and Netflix, розмова про етику в фільмах поо війну, інтернаціоналізацію документального кіно та його роль у формуванні суспільних інституцій.

26 серпня говоритимуть про тренди в аудіовізуальному секторі, перспективи співпраці з Суспільним мовленням, а також про роль статус кінокомісій в умовах агресії. 

Повну програму, з розкладом дискусій та іменами спікерів можна знайти за посиланням.

Усі заходи відбуватимуться у готелі «Буковина», вул. Головна, 141. Конференц-зали знаходяться ліворуч і праворуч від входу в готель.

Нагадаємо, що кінофестиваль триватиме до 26 серпня. У Чернівцях відбуватимуться покази Національної та Міжнародної європейської конкурсних програм, покази спеціальних програм українського та європейського кіно та освітня програма Літня Кіношкола. Програма фестивалю — за посиланням. А кінокритик Ігор Кромф обрав 5 стрічок, на які радить звернути увагу на Одеському кінофестивалі.


Читайте також: Літературна премія «Зустріч 2023» оголосила шортлист фіналістів


Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024