Головна
>
Відео
>

Fontaliza випустили кліп про складнощі стосунків з силіконовою жінкою

Fontaliza випустили кліп про складнощі стосунків з силіконовою жінкою

Сьогодні, 27 лютого, гурт Fontaliza оприлюднили кліп на пісню Амазонка. Це іронічний (принаймні, ми у це віримо) кліп про історію стосунків Павла Холошева із силіконовою жінкою Габріелою. Також у кліпі з’являється дружина Павла Ліза Пінко-Холошева та учасники гурту O.Torvald.

Як розповіла продюсерка кліпу Юля Каменчук, пошуки ідеальної «акторки головної ролі» тривали чотири місяці і, в результаті, її було знайдено в Китаї.

«Кліп про сучасні проблеми комунікації між людьми. Кліп про те, що людині потрібна людина, що ніякі гаджети та нові технології не замінять живого спілкування. Технології так не здадуть свої позиції в боротьбі за людину, адже вони стають все складнішими й привабливішими. Людству важливо не загратися в свої ляльки», – розповів режисер кліпу Кадим Тарасов.

Нагадаємо, що це не перший відверто іронічний кліп Fontaliza. Перед цим вони випустили кліп на пісню Тварина про маніпуляторок. Його режисером також став Тарасов. Обидві пісні увійшли у четвертий альбом гурту Фірмові Рухи.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024