Головна
>
LP
>

Електронний дует Hidden Element презентував мініальбом на власному новому лейблі

Електронний дует Hidden Element презентував мініальбом на власному новому лейблі

Сьогодні електронний дует Hidden Element випустив EP Comparisons. До альбому увійшло п’ять треків та ремікс від норвезького продюсера Andre Bratten. Альбом вийшов на новоствореному лейблі Thousand Kisses Place. Мастеринг виконав відомий український електронний продюсер Sunchase.


Послухати альбом на стрімінгових сервісах


Hidden Element – проєкт Ніла Тарасова та Ігоря Кириленка, який був заснований 2011 року. 2014 дует брав участь в ініціативі Next Generation. Згодом учасники гурту приєдналися до поп-проєкту The Erised, але потім покинули його. 2016 року вийшла повноформатна платівка Together. Після цього гурт припинив свою діяльність. 2018 року дует заявив, що повертається на сцену.

Ось що розповідають про нову платівку учасники гурту:

«У сучасному світі ми щодня отримуємо дуже багато інформації. Ми порівнюємо її з тим, що вже знаємо, і це формує наш світогляд. Коли ми дивимося новий фільм Тарантіно чи Скорсезе, то мимоволі порівнюємо з їхніми ж попередніми роботами. Коли слухаємо свіжих Tame Impala чи King Krule, робимо те саме. І так з усім: їжею в закладах, брендами одягу, подорожами. Далі — більше. Ми порівнюємо свій соціальний статус із успіхами інших людей, про яких насправді майже нічого не знаємо, не уявляємо їхніх справжніх обставин, але судимо за картинкою і квапимося озвучити свої судження в мережі… Коли ми самі займаємося творчістю, час від часу ми порівнюємо себе з іншими артистами, а інколи — з собою в минулому. Важливо не загубитись у порівняннях і пам’ятати, хто ти насправді, і для чого робиш ті чи інші речі у цьому складному світі».

Нова платівка вийшла на лейблі Thousand Kisses Place. Його заснували учасники Hidden Element цього року разом із Сергієм Вовком (Kyiv Academy of Media Arts) та Юрієм Каленюком (Vinyla.com). Як зазначається у прес-релізі: «вчотирьох хлопці поставили собі за мету підтримувати і популяризовувати українську електронну сцену на глобальному рівні».

Дует планує цього року ще кілька релізів на лейблі, як власних так і інших виконавців.


Нагадаємо, що це вже четвертий лейбл, який анонсував про свій запуск цього року. Ми вже писали про Popcycle Records, лейбл студії Revet Sound та хіп-хоп об’єднання Puzata Mob.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023