Головна
>
Відео
>

Jerry Heil у новій пісні пропонує слухачам #НАТВЕРКАТИ

Jerry Heil у новій пісні пропонує слухачам #НАТВЕРКАТИ

Блогерка Jerry Heil презентувала кліп на нову пісню #НАТВЕРКАЙ. Головною героїнею відео стала українська королева тверку Марія Скороченко, більш відома як M.A.M.A.S.I.T.A.

Крім того, Jerry Heil запустила літній челенж #присіда_присіда_присідаю. Частина відео тих, хто встиг взяти участь у флеш-мобі під час створення лірик-відео #НАТВЕРКАЙ , потрапили у відеоролик. Всі, хто братимуть участь і публікуватимуть такі відео за хештегом і далі — потраплятимуть до блогерки у сторіз.

Зазначається, що іронічний текст треку привертає увагу до «здорового бодіпозитивізму».

«Ідея відео прийшла до нас по дорозі з Черкас у Кременчук, ми були у турі з акторами серіалу #Школа. Яна придумала пісню і ми стали перебирати в голові думки на що це схоже. Коли прийшла ідея з трактором, ми захотіли, щоб у кадрі тверкала Мамасіта, а танцювальна частина трека була схожа на українське весілля з елементами сучасного біта. Повернувшись з туру до студії, ми одразу прийнялись за роботу. Наш рецепт: пісня+Мамасіта+українське весілля+трактор= #НАТВЕРКАЙ», – зазначає саунд-продюсер Morphom.

Популярність співачці приніс хіт Охрана, отмєна, який Jerry Heil випустила у квітні 2019 року.

Нагадаємо, 12 листопада 2018 року співачка та відеоблогерка Jerry Heil випустила дебютний кліп на пісню Постіль. Пісня Постіль увійшла до дебютного міні-альбому Jerry Heil Де мій дім. Пісня потрапила до плейліста 50 улюблених пісень редакції LiRoom 2017 року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024