Головна
>
Музика
>

Іван Дорн офіційно закрив Masterskaya

Іван Дорн офіційно закрив Masterskaya

Сьогодні, 10 січня, український співак і продюсер Іван Дорн повідомив у своєму інстаграмі, що закриває Дім Культури Masterskaya. Але музичне видавництво Masterskaya, як лейбл продовжує існування.

Що таке Masterskaya ?

Masterskaya — музичний рекорд-лейбл, заснований Іваном Дорном. Першим у каталозі лейблу став сингл Івана Дорна Лимонадный. У 2019 році команда проєкту заснувала власний «Будинок культури», що мав три студії звукозапису та концертний зал. Там відбувалися концерти, майстер-класи та музичні лекції. Того ж року Masteskaya запустила власну онлайн-радіостанцію.

Серед артистів, що випускалися на лейблі — ЮЮ, Gloria, Тонка, гурт [O], Ofliyan, Jonathan Livingston, Khayat та інші.

У 2020 році спільно з Ballantine’s Masterskaya випустила цикл мініфільмів про українських електронних музикантів «За сценой».

Masteskaya також запускали освітні програми для музикантів та людей, що працюють у цій індустрії. Конспекти з деяких лекцій ви можете знайти за посиланням.

З початком повномасштабної війни Masterskaya стала волонтерським штабом. І з першого дня війни команда допомагала забезпечувати ЗСУ, розвозила гуманітарну допомогу людям, що опинилися в гарячих точках, людям похилого віку, дітям та тваринам. Про запуск гуманітарного штабу співачка Юлія Юріна розповідала у межах нашого проєкту «Кожен на своєму фронті».

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024