Головна
>
Кіно
>

Відео дня: дивимося трейлер трилеру  «Між нами». У головних ролях — Ірма Вітовська та Анастасія Пустовіт

Відео дня: дивимося трейлер трилеру  «Між нами». У головних ролях — Ірма Вітовська та Анастасія Пустовіт

2 листопада у прокат вийде гостросюжетний трилер «Між нами», що став повнометражним дебютом режисерки Соломії Томащук. Фільм розповідає про аб’юзивні стосунки двох жінок, які стають заручницями випадкового вбивства. 17 жовтня команда фільму представила офіційний трейлер.

Лірум є інформаційним партнером фільму.

У центрі сюжету — дівчина Саша, яка пережила травматичне минуле та хаотичні любовні стосунки. Одного дня вона перетинається з лікаркою Анею, несподіваний поворот долі дає зрозуміти, що зміни неминучі. Вони потрібні одна одній, але тепер стали заручниками обставин і власних рішень. Заручниками вибору між правдою і брехнею, зрадою і вірністю, заручниками таємниці, що є між ними. 

Сашу зіграла акторка Анастасія Пустовіт, також відома за фільмами «Коли падають дерева» та «Перші ластівки».

«Після того, як я прочитала сценарій, то розуміла, що буде багато роботи. Тому що є цікава тема стосунків і залежності, жанр, який рідко зустрічається в прокаті — трилер. Але попри це — досить жіноче кіно, яке у нас не так часто зустрінеш. Про самотність і зраду, про маніпуляцію від того, що болить, про пошук тепла…», — коментує акторка Анастасія Пустовіт.

Образ Ані втілює Ірма Вітовська, яка знімалася у фільмах «Брама», «Мої думки тихі», «Коза Ностра. Мама їде», «БожеВільні» тощо.

Також у фільмі грали Дмитро Сова, Євген Єфремов, Михайло Дзюба, Сергій Детюк та Євгеній Ламах.

У трейлері до фільму та у фільму звучить музика українського кінокомпозитора Антона Байбакова і саундтреки Між нами та Касета від гурту Вагоновожаті.

Автори фільму зачіпають багато гостросоціальних тем: сімейне насилля, наркотична залежність, становище жінки у суспільстві та ПТСР. У стрічці є чимало емоційних сцен. За словами режисерки, для втілення однієї з найважливіших сцен актор Дмитро Сова ще під час проб вибив стіну в офісі. Саме це стало остаточним поштовхом до затвердження його на роль:

«Спочатку сценарій позиціонувався як драма. Але історія мала потенціал на трилер. А мені хотілося робити жанрове кіно для широкого глядача, бо  його не вистачало. Кажу в минулому бо все сильно змінилося на даний момент. Сподіваюсь, що глядач відрефлексує на ту проблему, яка якого хвилює. А їх там достатньо», — ділиться режисерка Соломія Томащук.

Додамо, що українська премʼєра стрічки відбулася на Миколайчук Open у 2022 році. Також фільм був представлений на багатьох фестивалях. Це, зокрема, міжнародний фестиваль жіночого кіно в Сеулі, МКФ «Молодість» та Нью-Йоркський міжнародний жіночий фестиваль.


Читайте також: Любовний лист з 1998 року: рецензія на фільм «Назавжди-Назавжди» Анни Бурячкової

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024