Головна
>
Кіно
>

Фільми «Клондайк» та «Люксембург, Люксембург» вийдуть на Netflix

Фільми «Клондайк» та «Люксембург, Люксембург» вийдуть на Netflix

На стримінговій платформі Netflix вийдуть фільми «Люксембург, Люксембург» режисера Антоніо Лукіча та «Клондайк» Марини Ер Горбач. Обидві стрічки будуть доступні на сервісі вже у червні. 

7 червня на Netflix вийде фільм «Клондайк». Це четверта повнометражна робота режисерки Марини Ер Горбач. У ньому розповідається історія про три дні з життя родини, яка опинилась перед складним вибором: чи можуть близькі люди з різним минулим іти у спільне майбутнє. Події розгортаються на початку російсько-української війни 2014 року, а одна із сюжетних ліній розвивається на тлі збиття літака МН-17. 

Стрічка потрапила у лонглист премії «Оскар-2023» в номінації «Найкращий міжнародний фільм». Фільм також отримав приз за кращу режисеру на фестивалі незалежного кіно у США Sundance, де відбулася перша світова премʼєра, відзнаку Берлінського кінофестивалю, а також низку відзнак менш відомих фестивалів. 

На нашому сайті ви можете прочитати огляд на фільм від кінокритика Ігоря Кромфа.

14 червня на стримінговій платформі вийде також стрічка «Люксембург, Люксембург». Це — друга повнометражна робота режисера Антоніо Лукіча, відомого за фільмом «Мої думки тихі».

Фільм розповідає про братів-близнюків, які мають різні погляди на життя. На тлі міжлсобистісних розбіжностей їх об’єднує спільна біда — брати дізнаються, що їхній батько, який покинув родину багато років тому, потрапив до лікарні та помер у місті Люксембург. Вони вирушають на його пошуки та намагаються зрозуміти, як влаштоване життя, спираючись на приклад батька. Один з братів вважає його за героя, а інший – намагається триматись якомога далі від його кримінальної фігури.

«Люксембург, Люксембург» також увійшов у десятку найкасовіших українських фільмів. Детальний огляд фільму від кінокритика Ігоря Кромфа можна прочитати за посиланням.

Нагадаємо, що на Netflix вже доступні до перегляду 25 українських фільмів та серіалів.


Читайте також: Українські фільми на Netflix: що дивитися?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024