Головна
>
Кіно
>

На Netflix вийде серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія»

На Netflix вийде серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія»

12 квітня на стримінговій платформі Netflix стартує телесеріал «Козаки. Абсолютно брехлива історія». Це — 25-й український проєкт, що стане доступним на онлайн-платформі.

Кадр з серіалу

12 серій розповідають про вигаданий світ в Україні кінця XVI століття. Головний герой Іван хоче викупити матір з турецького полону. Для цього він викрадає коштовності у московського царя. Серед них опиняється магічна сережка, яка робила владику непереможним. Волею випадку прикраса потрапляє на Запорізьку Січ. Хлопець має повернути реліквію, врятувати матір і подолати ворога. 

Режисером проєкту став Олександр Березень, а до акторського складу увійшли Юрій Дяк, Андрій Ісаєнко, Міла Сивацька, Михайло Гаврилов, Остап Ступка, Георгій Делієв, Михайло Кукуюк, Лариса Руснак, Олег Волощенко та Дмитро Вівчарюк.

Бюджет серіалу склав 33 мільйони гривень.

Прем’єра «Козаків…» відбулася 17 листопада 2020 року на телеканалі ICTV. Це також перший серіал, який показали у кінотеатрах.

У 2021 році «Козаки. Абсолютно брехлива історія» увійшли до шорт-листа української національної кінопремії «Золота дзиґа» у номінації «Найкращий ігровий серіал».

Нагадаємо, що навесні на Netflix вийшов телесеріал «Спіймати Кайдаша», історична драма «І будуть люди», а також фільм «Борщ. Секретний інгредієнт».


Читайте також: Українські фільми на Netflix: що дивитися?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024