Головна
>
Література
>

Плейлист: що слухати на фестивалі Lviv BookForum?

Плейлист: що слухати на фестивалі Lviv BookForum?

4 жовтня у Львові стартував 30-й літературний фестиваль і книжковий ярмарок Lviv BookForum. Упродовж чотирьох днів фестивалю відбудеться 150 подій. Це, зокрема, дискусійні панелі, дитяча програма, програма видавців, розмови, присвячені вшануванню пам’яті й творчості загиблих від війни українських письменників Вікторії Амеліної та Володимира Вакуленка.

Традиційно організатори Форуму влаштують Ніч поезії та музики у Нижньому Залі Театру Ляльок. Свої авторські вірші читатимуть Катерина Калитко, Світлана Поваляєва, Ірина Цілик, Ярина Чорногуз, Павло Вишебаба, Олена Гусейнова, Галина Крук, Остап Сливинський і Катерина Міхаліцина. А ще там гратимуть два українські гурти: Пиріг і Батіг і поетичний колектив Landschaft.

Лірум є інформаційним партнером події, тож ми створили плейлист із найвідоміших треків запрошених гуртів. І хоч виконавців буде двоє, у плейлист ми додали ще пісні Павла Вишебаби, який запрошений як поет.

Слухайте плейлист від Лірум на улюбленій платформі: 
SpotifyDeezerYouTubeApple Music.

Нагадаємо, що фокус-тема цьогорічного Форуму — «Перепис майбутнього». В основній програмі налічується близько 30 подій, а в загальній — 150. Організатори фестивалю оприлюднили програму заходів, серед яких — дискусії, зустрічі з літераторами та обговорення фокус-теми фестивалю. Цьогоріч усі події, зокрема й книжковий ярмарок пройдуть на новій локації — поруч із Центром архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа». Заходи відбудуться у двох форматах: онлайн та наживо. Українськомовну трансляцію заходів можна буде переглянути на сайті фестивалю. А на ютуб-сторінці Суспільне Культура виходитимуть блоги з LvivBookForum та спецепізоди подкасту «Книгосховище» із гостями та спікерами форуму.


Слухайте також:

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024