Головна
>
Відео
>

Pianoбой присвятив пісню «не таким, як усі»

Pianoбой присвятив пісню «не таким, як усі»

Сьогодні, 11 квітня, Pianoбой презентував пісню Все Що Тебе Не Вбиває та кліп на неї. Сингл доступний на стрімінгових платформах, зокрема Apple Music, Google Play та Deezer.

Режисером відео став Гео Лерос, який вже працював з гуртом Дмитра Шурова над кліпом Лучшее, что есть.

«Всім “не таким, як усі” присвячується! Не бійтесь бути собою, навіть якщо ви не схожі на більшість. Ті, хто нас любить, роблять нас сильними, а ті, хто ненавидить — нестримними. Кожна людина унікальна у світі. А все, що тебе не вбиває, нехай тебе не лякає», — прокоментував реліз музикант.

У коментарях під відео Дмитро Шуров запустив конкурс серед українських шкіл. За правилами користувачам необхідно у кінці коментаря написати місто та номер школи. У навчальному закладі, який набере найбільшу кількість коментарів від унікальних користувачів, гурт Pianoбой зіграє на останньому дзвонику.

Наразі музикант знаходиться у другій частині туру «На Вершині», в рамках якого виступить в Одесі, Сумах, Полтаві, Чернігові та Кременчуці. Дізнатись про дати та придбати квитки можна тут. Окрім цього Pianoбой зіграє на фестивалі [Startup] Гогольфест у Маріуполі.

Фото: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024