Головна
>
Відео
>

Refinders випустили темну атмосферну анімацію до пісні Rolling

Refinders випустили темну атмосферну анімацію до пісні Rolling

Гурт Refinders тільки нещодавно презентував альбом Day#1, а вже сьогодні, 9 березня, випустив кліп на одну із пісень. Відео на Rolling – атмосферна темна анімація, створена Олександром Богірою. 

«В основі сюжету історія із паралельної реальності, де безкрилі люди не знають про свої можливості. Вони живуть в сірому обмеженому світі, який виявляється лише копією справжнього на столі злого майстра», – описує нову роботу лідер гурту Влад Вєлєєв.

Вчора ми також випустили матеріал «Пісня за піснею» за альбомом гурту, в якому фронтмен окремо розповідає про кожний трек релізу. За словами Вєлєєва, Rolling – сингл із найдовшою історією на альбомі. Прочитати весь текст можна тут.

Наш головний редактор Олексій Бондаренко прокоментував альбом так: «Це доволі потужний альбом, у якому заховано багато цікавих композиційних рішень. Попри те, що гурт позиціонує свою музику як романтичний синт-поп, я бачу тут набагато більше похмурого попу (привіт The Weeknd) та клубних бітів.»

Нагадаємо, що це вже другий анімаційний кліп, про який ми пишемо цього року. Першим стала робота гурту OMANA, яку можна подивитися тут.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024