Головна
>
Відео
>

Інді-співачка Shy випустила мінімалістичний кліп. Скоро – реліз мініальбому

Інді-співачка Shy випустила мінімалістичний кліп. Скоро – реліз мініальбому

Співачка Shy презентувала мінімалістичний кліп на пісню Твої Слова. Трек увійде до майбутнього мініальбому Легіт, вихід якого заплановано на 15 травня.

Головну роль у кліпі виконала сама Shy – Олександра Карягіна. Режисером цього романтичного відео став Юрій Двіжон, відомий за кліпом на пісню Зима Олега Скрипки та Христини Соловій. Це вже четверта співпраця Shy із режисером. Як розповідає Двіжон, його задача у тому, щоб «відійти від традиційних для поп-артистів навантажених візуальних образів і не відволікати увагу глядача від музики та слів, адже саме вони є головним акцентом у творчості Shy.»

«Ця пісня про те, що ми залишаємо помітний відбиток у будь-якій комунікації з людьми. Чиїсь слова, не зважаючи на те добрі вони, або ж злі, можуть викарбуватися в серці надовго, іноді – навіть змінити життя. Ми всі впливаємо одне на одного. Про це варто пам’ятати», – розповідає Shy.

Співачка Shy випустила свій дебютний мініальбом Loading у 2018-му. Його саундпродюсерами виступили співачка Maruv та гітарист Михайло Бусін, більш відомий під псевдонімом Boosin. Відтоді вони продовжують співпрацю. Наступний мініальбом – Легіт – вийде 15 травня. Це ще один реліз із тих, на які ми чекали цього року. Найвідомішою піснею Shy, колишньої учасниці X-Фактор, став спільний сингл із Pianoбой – Цілуй мене.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024