Головна
>
Відео
>

Відео дня: Христина Соловій заспівала Fortepiano під акомпанемент Любомира Мельника

Відео дня: Христина Соловій заспівала Fortepiano під акомпанемент Любомира Мельника

Сьогодні, 4 квітня, співачка Христина Соловій презентувала акустичну версію пісні Fortepiano. Акомпонував виконавиці всесвітньовідомий піаніст Любомир Мельник.

Режисером відео став Анатолій Зеленько, а зйомки проходили у приміщенні Малої Опери. Продакшном відео займалася студія Zukovich Films.

«У мене була ідея зіграти пісню Fortepiano акустично і максимально відтворити атмосферу, в якій я написала її. У напівтемряві, при свічках за клавішами мого старенького фортепіано “Україна”. Коли я дізналась про всеукраїнський тур Любомира Мельника, то відразу уявила, як зазвучить Fortepiano з його стилем гри. Спочатку це здавалось нереальним, але я наважилась написати йому і отримала швидку відповідь.

У нас було кілька годин до зйомок, коли ми зробили аранжування. Це, фактично, імпровізація. Наша перша зустріч була дуже емоційною. Ми багато говорили про класичну музику і маємо однакові почуття до творів Шуберта, Шопена і Моцарта. Ми обоє переконані, що наша музика, будучи кардинально різного жанру, – сягає коренів українського народного мелосу», — поділилась враженнями виконавиця.

Студійна версія Fortepiano вийшла наприкінці грудня 2017 року. Це другий сингл з майбутнього альбому співачки. Одночасно з презентацією кліпу Христина Соловій випустила і кліп на нього. Подивитись відео можна тут.

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про те, що Христина Соловій шукає новий музикантів до гурту.

Фото: Taras Kovalchuk

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024