Головна
>
Відео
>

Відео дня: лоуфайний кліп Stoned Jesus про післяконцертну апатію

Відео дня: лоуфайний кліп Stoned Jesus про післяконцертну апатію

Сьогодні український гурт Stoned Jesus випустив кліп на пісню Apathy, яка увійшла до останньої платівки гурту Pilgrims, яка вийшла минулого року. Кліп вийшов на лейблі та ютуб-каналі Napalm Records.

Автором та режисером відео став бас-гітарист гурту Сергій Слюсар. Він знімав на камеру Samsung VP-W70. Кадри відео – фіксація післяконцертної апатії, у якій перебували учасники гурту в ході світового турне. За словами Stoned Jesus, на відміну від більшості бекстейдж-відео, на які можна натрапити в інтернеті, саме це якнайкраще відображає реальне життя поза сценою.

Наш бас-гітарист Сергій створив музику до цього треку, придумав концепцію кліпу, сам його зняв та змонтував. Тож я хоча б дам коментар, хехе! Насправді, не дарма саме цей трек став останнім на Pilgrims, альбомі, який присвячено розкладанню особистості у турі. Спеціально монотонна лірика, яка більше схожа на закляття, ідеально підходить до циклічного краутового риффу. Можна і подепресувати, і потанцювати!”, – прокоментував вихід відео фронтмен гурту Ігор Сидоренко.

Минулого року Stoned Jesus випустили альбом Pilgrims, на який ми писали рецензію. Він також потрапив у перелік 18 найкращих українських альбомів 2018 року. Це перша платівка, яка вийшла на лейблі Napalm Records, із яким гурт заключив контракт минулого року. На підтримку альбому гурт відправився у чергове світове турне, яке налічувало кілька десятків міст.

Нагадаємо, що Stoned Jesus – один із найвідоміших українських гуртів у світі. Славу їм приніс альбом Seven Thunders Roar. Трек I’m The Mountain із цієї платівки став найбільш популярним серед стонер-аудіо на ютубі.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024