Головна
>
Музика
>

The feels випустив перший сингл із новою вокалісткою

The feels випустив перший сингл із новою вокалісткою

25 квітня відбувся реліз нового треку альтернативного рок-проєкту the feelsскло. Це перша робота з новою вокалісткою гурту — Мариною Слободяник. скло, за словами авторів, це внутрішній діалог між депресивним станом та бажанням відповідати загальноприйнятим нормам.

«Цей трек є уособленням мого стану протягом багатьох років: депресія, тривога. У пісні я намагалася відтворити внутрішню боротьбу з найнегативнішими думками, оскільки майже кожного дня в моїй голові вирує купа думок: з одного боку Марина, яка втомилася жити, а з іншого – Марина, яка намагається змусити себе прокинутись, перестати жаліти та проживати кожен момент життя з радістю», — розповідає вокалістка гурту Марина Слободяник.

Разом із синглом the feels випустив лірик-відео, над яким працювала художниця-ілюстраторка та віджейка Анастасія Красовська. За задумом виконавців, у відеороботі можна знайти багато сенсових зв’язків та віртуальних пасхалок.  

«Щоб почати малювати будь-яку роботу, треба повністю розчинитись у вайбі гурту, їхній музиці, розмовах та навіть одязі, бо кожна невеличка деталь відіграє важливу роль. Я перекладаю це все на візуальну мову, малюнок. З кожним прослуховуванням пісня розкривається по-різному, і, попри досить складну роботу, натхнення нікуди не зникає, а навпаки, змушує не спати й творити», — коментує Анастасія Красовська.

У 2021 році the feels випустив EP All Viewers Are Confused, який увійшов у топ-10 найкращих мініальбомів того року за версією Лірум. Рецензію на іпішку від Олексія Бондаренка, а також повний рейтинг можна знайти за посиланням.  

Наразі гурт працює над дебютним повноформатним альбомом.


the feels — альтернативний рок-проєкт заснований у місті Київ у 2017 році.  У 2019 році випустив дебютний ЕP Waves of Shards. У жовтні 2023 року гурт випустив трек не просто так, після чого вокалістка Анна Ліпатова покинула гурт. 


Читайте також: Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024