Головна
>
Новини
>

The Unsleeping дадуть великий концерт у Києві

The Unsleeping дадуть великий концерт у Києві

Український гурт The Unsleeping дасть перший за три роки сольний концерт у столиці. Виступ відбудеться 11 грудня у Bel Etage. Гурт обіцяє розбити вщент всі попередні уявлення про їхні концерти.

The Unsleeping — український інді-рок гурт родом з Умані. До нього входять Женя Мороз (вокал), Саша Олійник (ударні), Ваня Смірнов (гітара), Назар Слободяник (гітара), Діма Левченко (бас). Гурт існує з 2013 року і за цей час випустили два мініальбоми – EP Somnia (2016) та EP Deviatve (2018). Музиканти називають себе віртуозами естрадного олімпу.

Deviatve став найкращим українським мініальбомом 2018 року у нашому рейтингу, а головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко написав на нього рецензію. Два роки тому гурт презентував свою першу україномовну пісню Ptaha Fred та кліп на неї. Пісня стала «треком року» за версією Jager Music Awards.

У листопаді 2021 року бенд випустив пісню Dedved — перший сингл з майбутнього альбому, який мав вийти навесні 2022 року, але так і не вийшов.

На великому концерті у Києві гурт зіграє декілька нових пісень, бонусні треки й невипущене.

«Наші нові пісні — це фіксація того, що на поверхні. І ненависть і любов і ніжність і брутальний порив відірвати ворогу кінцівку. Нові пісні не є чимось геніальним чи новаторським, ми просто хочемо запропонувати слухачу пожити з нами, йти твердішим кроком під наші треки. Розслабитись в печальному спокої чи зміцнитись в своїй ненависті», — розповідають музиканти.

Почути нові пісні можна буде вже зовсім скоро, 11 грудня о 17:00 у київському клубі Bel Etage, вул. Шота Руставелі, 16а. Квитки можна придбати за посиланням, ціна — від 400 гривень.


Читайте також: ТНМК святкує 21 рік альбому «Нєформат» у золотому складі. Що відомо?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024