Головна
>
Відео
>

Гурт ТНМК презентував кліп про лайкоманію

Гурт ТНМК презентував кліп про лайкоманію

Сьогодні, 5 квітня, гурт ТНМК презентував кліп на пісню Дзеркало. Трек став головною піснею шостого альбому команди Дзеркало, що вийшов у 2014 році.

Над кліпом працювали Дмитро Маніфест і Дмитро Шмурак, які нещодавно зняли кліп для номінанта премії YUNA Ivan Navi на пісню Влипли.

«Кліп Дзеркало несе актуальний соціальний меседж: глянцеве життя – це вигадана оболочка, віртуальний світ, в якому є красива картинка, але немає місця для щастя і справжніх людських цінностей. Нескінченна гонитва за трендами, нав’язаними ідеалами і статусом зміщують акценти і життєві пріоритети, особливо серед молоді, – коментує роботу Олег Михайлюта. – У кліпі ми звертаємо увагу на вади і показуємо пороки сучасного суспільства, закликаючи задуматися про справжні цінності. Набратися сміливості і просто бути собою, бути чесним перед оточуючими».

> Читайте наше інтерв’ю з гуртом ТНМК

Олександр Фоззі Сидоренко додав, що «У сюжеті ми використовували образи, які часто можна побачити в реальному житті, коли люди фотографуються з чужими букетами і машинами, Чекіняться в дорогих ресторанах і готові піти на все заради пару десятків або сотень лайків. Істинна велич – вона всередині, вона не кидається в очі, а решта – зовнішній блиск, мішура, не варта зусиль і витрачання часу».

Нагадаємо, що попередній кліп ТНМК вийшов декілька місяців тому.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024