Головна
>
Кіно
>

Творча група фільму «Я, Ніна» вирушить в тур Україною: розповідаємо де відбудуться спецпокази

Творча група фільму «Я, Ніна» вирушить в тур Україною: розповідаємо де відбудуться спецпокази

7 вересня у прокат вийде фільм «Я, Ніна» режисерки Марисі Нікітюк. Творча команда у складі режисерки та акторів вирушить у вісім українських міст, аби особисто представити стрічку. Покази відбудуться в Києві, Полтаві, Івано-Франківську, Вінниці, Одесі, Дніпрі, Тернополі та Львові.

Лірум є інформаційним партнером проєкту, тож публікуємо розклад сеансів з посиланнями на квитки.

Фільм «Я, Ніна» розповідає про успішну телеведучу Ніну Сокіл. Вона — сильна особистість, яка має впізнаваність, кохання, кар‘єру та шанувальників. Та раптово фатальна новина про онкологічне захворювання руйнує все, про що мріяла головна героїня. Подолання хвороби забрало в Ніни кар‘єру, друзів, чоловіка й навіть частину тіла. Та саме ця перешкода змусить її зрозуміти, хто вона насправді, і що є найважливішим у житті.

У головній ролі дебютувала психологиня, блогерка й акторка Ксенія Хижняк. Також у фільмі зіграли Олексій Тритенко, Максим Панченко та Ігор Колтовський.

Офіційним саундтреком до стрічки стала пісня Сьомий день гурту Друга Ріка. Фронтмен гурту Валерій Харчишин з’являється у фільмі в камео.

Світова прем’єра фільму відбулася на Tallinn Black Nights Film Festival, який входить до переліку 15 найпрестижніших кінофестивалів у світі. 

Кінокритик Ігор Кромф у своєму огляді назвав фільм «вдалим артмейнстрімним експериментом, який однозначно буде цікавий широкій аудиторії та точно викликатиме рефлексії після показу».

Розклад показів

8 вересня — Львів, кінотеатр «Планета Кіно» в ТРЦ «Форум» (вул. Під Дубом, 7Б). Показ відбудеться за участі Яніни Соколової.

Вхід: за квитком

8 вересня — Івано-Франківськ, кінотеатр «Космос» (вул. Незалежності, 97). Показ відбудеться за участі Марисі Нікітюк та Макса Панченко.

Вхід: за квитком

9 вересня — Полтава, кінотеатр «Візорія» (вул. Європейська, 60 А). Показ відбудеться за участі Ксенії Хижняк.

Вхід: за квитком

9 вересня — Тернопіль, кінотеатр «Міромакс» (вул. Текстильна, 28). Показ відбудеться за участі Марисі Нікітюк та Макса Панченко.

Вхід: за квитком

10 вересня — Вінниця, кінотеатр «Сінема Сіті», РК «Мегамолл» (вул. 600-річчя, 17). Показ відбудеться за участі Марисі Нікітюк та Макса Панченко.

Вхід: за квитком

14 вересня, 19:00 — Хмельницький, кінотеатр WoodMall Cinema (вул. Трудова, 6А). Показ відбудеться за участі Ксенії Хижняк.

Вхід: за квитком

15 вересня — Дніпро, кінотеатр «Планета Кіно», ТРЦ Appolo (вул. Тітова, 36). Показ відбудеться за участі Лілії Нестеренко.

Вхід: за квитком

17 вересня — Київ, кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26). Показ відбудеться за участі Яніни Соколової, Марисі Нікітюк, Ксенії Хижняк та Юлії Сінькевич.

Вхід: квитки з‘являться згодом

Нагадаємо, що «Я, Ніна» був фільмом-відкриттям міжнародного кінофестивалю «Миколайчук Open», на якому відбулася українська прем’єра картини.


Марися Нікітюк — українська сценаристка та режисерка короткометражних і повнометражних фільмів. Працювала журналісткою, публіцисткою, театральною критикинею. Її повнометражні фільми: «Коли падають дерева», «Сансара. Сон метелика», «Додому» та «Брат Олень». Серед короткометражок: «В деревах», «Мандрагора» та «Сказ». Фільми за сценаріями Нікітюк брали участь у престижних міжнародних фестивалях у Локарно, Клермон-Феррані, у «Золотому абрикосі», Одеському МКФ та інших.


Читайте також: Стрічка «Ми не згаснемо» стала єдиним українським у селекційному списку Європейської кіноакадемії

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024