Головна
>
Новини
>

Вийшов трек нового проекту учасників Оркестру Че

Вийшов трек нового проекту учасників Оркестру Че

Сьогодні, 5 грудня, відбулась прем’єра треку проекту Жовте хворе людське обличчя. Пісня отримала назву Бог – серйозний чоловік. Шукайте її на стрімінгах: Apple MusicGoogle MusicDeezerSpotify.

Автором слів та музики став Олег Каданов.

Проект Жовте хворе людське обличчя – це Олег Каданов (голос, гітара), Іван Кондратов (бас, синтезатори), Антон Бегменко (барабани), Стан Кононов (гітара). Вони були основою вже легендарного та, на жаль, неіснуючого харківського гурту Оркестр Че.  Раніше на саундклауді Каданова з’являвся ще один трек проекту – Нємного хіпстер.

Після розпаду Оркестра Че Каданов об’єднав зусилля з Сергієм Жаданом, вірші якого раніше подекуди використовував для своїх пісень, та створив проект Лінія Маннергейму. З ними також грає Євген Турчинов з гурту Жадан і Собаки. Їх обидва міні-альбоми високо оцінювались нашою редакцією. Більше тут і тут.

Трек Бог – серйозний чоловік став саундтреком до українського фільму «Дике Поле», який ми радили у нашому телеграм-каналі. Музика грає важливу роль у стрічці, тому режисер Ярослав Лодигін підготував подкаст про неї для «Радіо Аристократи». Ми розповіли найважливіше з нього тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024