Головна
>
Статті
>

Фанатка Балана та зіркова дитина. Рекап останніх сліпих прослуховувань «Голосу країни»

Фанатка Балана та зіркова дитина. Рекап останніх сліпих прослуховувань «Голосу країни»

Продовжуємо рекапи одного із найпопулярніших українських телевізійних талант-шоу «Голос країни». Щотижня наш головний редактор Льоша Бондаренко та випускова редакторка Катя Ятель збиратимуться, аби обговорювати кожний епізод програми та шукати майбутніх зірок нової української музики.

Читайте також:

Рекап. Перші сліпі прослуховування десятого сезону «Голосу країни»
Клон Каменських, телезірка та бек-вокалістка Монатіка. Рекап других сліпих прослуховувань «Голосу країни»
Екосексуал, чотири королі та китайський Вакарчук. Рекап третіх сліпих прослуховувань «Голосу країни»
Діва Урсула, ФанТіна та така собі прожарка. Рекап четвертих сліпих прослуховувань «Голосу країни»
Біллі Айліш, пісні для бару та кохання тренерів. Рекап п’ятих сліпих прослуховувань «Голосу країни»
Драг-квін, копія Саніної та мовчання Дана Балана. Рекап шостих сліпих прослуховувань «Голосу країни»


Тетяна Ігнатенко

Пісня: Evanescence – Bring me to life
Серцебиття: 133 уд/хв
Повернулися: Тіна Кароль, Дан Балан

  Льоша Бондаренко

Хороше виконання, впевнена виконавиця. Але все це виглядає як номер для виступу в рок-пабі. Сподіваюся, що пані Ігнатенко вдасться вийти з цього образу по ходу сезону.

  Катя Ятель

Із бекграундом симфонічного шоу-оркестру та різних рок-колективів у пані Тетяни справді є естетика, що приманює Дана Балана. Evanescence, судячи із соціальних мереж, виконавиця виконує частенько, тому не дивно, що вийшло настільки відпрацьовано та впевнено. Не можу сказати, що лишилася у захваті від її виступу, але на боях може здивувати.


Микола Цехановський

Пісня: Maruv – Drunk Groove
Серцебиття: 117 уд/хв
Повернулися: ніхто

  Льоша Бондаренко

Maruv легітимізувала вульгарність на українській сцені. Але між відвертою сексуалізацією усього, що відбувається, та злегка грайливими танцями є велика різниця. Додайте сюди необґрунтовану манірність, образ солодкого рок-героя та отримаєте виступ пана Цехановського.

Варто було Монатіку заспівати першу ж ноту, щоб стала зрозумілою прірва між рівнем тренера та абітурієнта. До того ж Drunk Groove виглядає дивним вибором пісні для цього учасника. Я б радше бачив його за виконанням чогось на кшталт Роба Томаса.

  Катя Ятель

Для того, аби стрибнути вище голови, потрібно мати дно, від якого відштовхуєшся. У випадку пана Миколи ця самонадіяність, яку напевно вселив його кавер-бенд, була абсолютно невиправданою. Дуже награне, манірне виконання, при чому як пісні Maruv, так і його дуету з Монатіком. Добре, що Балану не подобаються чоловічі голоси, бо я б їхнього тандему не витримала.


Вікторія Демчишин

Пісня: Бумбокс – Вахтерам
Серцебиття: 133 уд/хв
Повернулися: ніхто

  Льоша Бондаренко

Пані Вікторія почала перегравати вже з першої фрази. Не зрозуміло навіщо грати у драматичну постановку на такій пісні. Вона настільки сильна й популярна, що достатньо просто рівно заспівати, аби зірвати овації. А не гратися із тим у який бік потягнути ноту на тому чи іншому моменті.

  Катя Ятель

Хоча я дуже люблю подібний тембр, але тут нерви далися взнаки, і пані Вікторія загубилася у власних мелізмах, втратила загальну мелодію і врешті почала перегравати, а не співати. Шкода, бо мені здалося, що виконавиця вона перспективна.


Тамара Балюк

Пісня: Lady Gaga – Shallow (feat Bradley Cooper)
Серцебиття: 140 уд/хв
Повернулися: ПТП та NK, Monatik, Тіна Кароль, Дан Балан

  Льоша Бондаренко

Мені настільки заважав акцент, що важко було сконцентруватися власне на виступі. Але загалом, це дуже якісне виконання вельми непростої пісні.

  Катя Ятель

Один із тих виступів, що мені найбільше сподобався у цьому епізоді. Може, слабкість у мене на подібні низькі жіночі голоси, але пані Тетяну я передивлялася кілька разів із задоволенням. Зрозуміло, що їй ще прийдеться вчитися виступати та не вмирати під кінець пісні, але це хороша заявка на успіх.

Окремо дякую шоу «Голос» за те, що навчили мене нарешті писати ім’я Бредлі Купера англійською.


Михайло Думнич

Пісня: Monatik – УВЛИУВТ
Серцебиття: 125 уд/хв
Повернулися: ніхто

  Льоша Бондаренко

А що це за цирк в дусі дешевих фільмів про мотивацію від Дана Балана? Співати не так вчать. Та й мужицької міці у вокалі це не додасть. Звісно, тренери мають періодично щось робити в кадрі, а не тільки сидіти в кріслі, але їй-бо, це ж якась дічь.

А що стосується виступу, Монатік все вірно прокоментував. Справді трохи не дотягнув вокально, хоча загалом все було нормально. А пан Михайло виглядає як дуже харизматична людина. Сподіваюся, у нього все вийде.

  Катя Ятель

Я знаю, що ви за цим сумували. Повертається моя регулярна рубрика «50 відтінків роздратування Даном Баланом»! Абсолютно незрозумілий посил від тренера, коли він не повертається, а потім змушує учасника переспівувати пісню, аби покричати на нього. Мачизм in a nutshell. Знаєте, коли це доречно? Коли, наприклад, Джамала в одному із попередніх сезонів вклала учасницю переспівати пісню, лежачи на спині, аби пояснити їй, що було не так із виконанням.


Джамал Марселін

Пісня: Ed Sheeran – Thinking out loud
Серцебиття: 122 уд/хв
Повернулися: ніхто

  Льоша Бондаренко

Ед Ширан – ще один артист, який не переборщує із вокалізами у своїй музиці. Загалом, його секрет в максимальній простоті як мелодичній, так і вокальній. А пан Джамал заспівав, по-перше, дуже нечисто, а по-друге, надто перемудрив. Справедливий результат.

  Катя Ятель

В одному із попередніх рекапів я писала про те, що багато учасників, які беруть пісні Монатіка, навіщось додають їм зайвих понтів. Із Едом Шираном, наскільки б вони не були різними артистами, історія та сама. Ну не намагається рудий британець нікого вразити вокально, не його це історія. Тому щоразу, коли учасник_ця намагається переспівати Ширана, він чи вона самі себе заплутують.


Анастасія Балог

Пісня: Billie Eilish – Bad Guy
Серцебиття: 133 уд/хв
Повернулися: Дан Балан

  Льоша Бондаренко

Повірте, увесь цей рік Білі Айліш буде всюди. Ви буде вгадувати її в аранжуваннях українських поп-зірок, її будуть всюди переспівувати та з’являться сотні каверів на Bad Guy (тільки в цьому сезоні «Голосу», це, здається, четвертий). Так от, цей кавер якнайкраще підійде для ненав’язливого вечору в барі (хоча той момент, на який звернув увагу Потап і справді класно вийшов), але не вражає і не є якимось откровенням.

З іншого боку, радує, що мрії збуваються. Пані Балог хотіла до Дана Балана, вона потрапила до Дана Балана. Це дуже мило.

  Катя Ятель

Так сиро й нудно, що навіть коментувати не цікаво.

А ще, дорогі вокалісти та вокалістки, у Біллі є й інші пісні, окрім Bad Guy та Lovely з Khalid.


Анжела Кансузян

Пісня: Bebe – Siempre me quedará
Серцебиття: 136 уд/хв
Повернулися: Дан Балан

  Льоша Бондаренко

Чотири роки тому ми робили матеріал про 10 пісень, виконавців яких постійно плутають. Це одна з головних, люди постійно приписують її Пенелопі Крус, хоча співає її Bebe. Дуже акуратне, тонке і приємне виконання. Я справді переживав, що пані Анжелу не візьмуть у проєкт, але, на щастя, пройшла.

  Катя Ятель

Мій улюблений виступ цього випуску. Абсолютно магічне виконання. Siempre me quedará – дуже спокуслива та емоційна пісня про пристрасть, в якій межа між вульгарністю та ходінням по лезу майже непомітна. Пані Анжелі вдалося на всі сто.

Хоча на YouTube ролик перезалили, але інтернет нічого не забуває. На виступі Кансузян редактори «Голосу» помилилися навіть більше, ніж із вокалісткою Ленинграда. Вони написали у титрах Абхазію не як частину Грузії, а як самостійну територію. Абхазія не визнається ООН як незалежна країна, вона є частиною Грузії так само, як Крим та Донбас – частинами України. Порівняння доречне, зважаючи на те, що причина цієї «плутанини» одна й та ж – Російська Федерація.


Роман Сасанчин

Пісня: Alessandro Safina – Luna tu
Серцебиття: 140 уд/хв
Повернулися: ПТП та NK, Тіна Кароль, Дан Балан, Monatik

  Льоша Бондаренко

У нас готується нова зірка. У пана Сасанчина вже є фан-клуб. Його дійсно пам’ятають із дитячого «Голосу», а заспівав він магічно. Все ідеально.

У мене лише одне запитання – навіщо це все? Ну от, припустимо, Роман виграє цей сезон «Голосу». А далі що? Знову невеличкий тур по Україні, запрошення на корпоративи та мінлива слава, яка через певний час закінчиться? Пан Сасанчин це вже все проходив. У свої 17 із таким бекграундом, вокальними даними та образом він цілком може стати новою зіркою української поп-сцени. А для цього потрібні свої хороші пісні, а не серійна участь у конкурсах. Дуже чекаємо на них.

  Катя Ятель

Взагалі, уявляю, як психологічно важко після перемоги на дитячому «Голосі» та того як у тебе зламався голос знову вийти на сцену. Пан Роман молодець. У нього приємний тембр та харизма, уже є досвід виступів на сцені. Тепер треба просто дати йому трішечки сучасного бачення і буде зірочка.

До речі, аплодую роботі монтажера – реакція Тіни Кароль та його нервування за секунду до того пробили мене на сльозу усі три рази, як передивлялась виступ.


Ксенія Буга

Пісня: Kazka – Плакала
Серцебиття: 133 уд/хв
Повернулися: Тіна Кароль

  Льоша Бондаренко

Пані Буга настільки майстерно поводиться із мікрофоном та володіє власним вокалом, що в мене закралася підозра, що вона не просто вулична музикантка. Так і виявилося. Ксенія давно працює тренером вокалу, а також працювала в караоке-барі. До того ж вона росіянка з Москви. У цьому немає нічого такого, просто не зрозуміло, навіщо було придумувати цю жалісливу історію про «я співаю на вулиці», коли очевидно, що перед нами професіоналка.

  Катя Ятель

Хороший професійний виступ, було б дуже шкода, якби пані Ксенія не пройшла. Дуже по-дорослому прозвучала Kazka, що її аж не впізнати було спочатку. Пригадуючи команду Тіни складається враження, що вона собі обирала вокалісток, які влаштують такі нокаути, що для рейтингів більше ніякого кінгуруша і не потрібно буде.


Наталя Турбіна

Пісня: Bob Marley – Sun is shining
Серцебиття: 136 уд/хв
Повернулися: ніхто

  Льоша Бондаренко

Перемудрила, але запам’яталася. Діджеріду – це цікаво, давно цей інструмент не витягали на мейнстримну сцену. Вибір пісні, обробка, усе вражає. Але звучало недостатньо потужно як для останнього кастингу. Впевнений, якби пані Турбіна виступала на першому чи другому ефірі, обов’язково пішла б далі.

  Катя Ятель

Прогрес у пані Турбіної вражаючий – від оцього рафінованого попу до такого професійного виступу. Проблема лише у тому, що за цю хвилину пані Наталя вирішила вивалити от буквально все, що вміє, а що занадто – то не здраво.


Катерина Сивун

Пісня: Ірина Білик – Дай Руку Мені
Серцебиття: 128 уд/хв
Повернулися: ніхто

  Льоша Бондаренко

До чого ж красиве аранжування. Мене аж пробрало. Взагалі, я би взяв пані Катерину хоча б за вибір пісні та таку роботу над музикою. Так, неточно було заспівано на низах, зате потужно на кульмінації. Проте особисто для мене це – найкращий виступ цього кастингу.

Якщо пані Сивун здатна в таке аранжування на «Голосі», то чекаємо від неї авторських пісень. Українській поп-музиці не вистачає таких артистів.

  Катя Ятель

Ох, як же я люблю все, що пов’язано із Іриною Білик у 90-х. Дуже крутий вибір пісні і ще крутіше аранжування. Пані Катерина молодець. Шкода, що не пройшла далі. Послухайте, до речі, її сольний трек – він дуже навіть непоганий.


Анна Трубецька

Пісня: Тіна Кароль – Сила Притяжения
Серцебиття: 140 уд/хв
Повернулися: Тіна Кароль, Дан Балан, ПТП та NK, Monatik

  Льоша Бондаренко

Надзвичайно сильний вокал та ледь не ідеальне виконання. Кастинги варто було закінчити на потужній ноті. І це вдалося. Претендентка на перемогу в цьому сезоні. І виконання за руки разом із Тіною було справді зворушливим.

  Катя Ятель

Здивувалася, що Каменських так швидко впізнала учасницю з Х-Фактору, бо я нічого унікального в її тембрі не почула. Просто ще одна голосиста дівчина, що буде томно закотувати очі, співаючи спокусливі пісні та мімікруючи під свою тренерку.



Склади команд тренерів: 

Усі фото: 1+1


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024