Головна
>
Мясорубка
>

М’ясорубка по-бельгійськи. Маартен з Warhaus та Йінте з J.Bernardt коментують українські кліпи

М’ясорубка по-бельгійськи. Маартен з Warhaus та Йінте з J.Bernardt коментують українські кліпи

Це літо ми проведо під музику бельгійських музикантів Маартена Девольдере та Йінте Депре, учасників гурту Balthazar. Обидва їх сольні проекти знову виступатимуть перед українською публікою: J.Bernardt на фестивалі Porto Franco і сольнику 17 червня, а Warhaus — у Зеленому Театрі в липні.

Напередодні концертів ми вирішили показати бельгійцям, які так полюбили приїжджати в Україну, як звучить наша музика. Ми обрали п’ять популярних у різних колах виконавців і попросили Маартена та Йінте поділитись своїми враженнями. 


Придбати квитки на концерт J.Bernardt можна за посиланням

Придбати квитки на концерт Warhaus можна за посиланням


5 Vymir — Нові Імена

Маартен Девольдере (Warhaus): Хороший гурт, вони знають, як писати пісні. До речі, я знайшов їх іншу пісню, Ламай, і вона набагато краща, в ній дуже сильний приспів.

Йінте Депре (J.Bernardt): Вони точно доглядають за своїми вусами, і я можу їх зрозуміти! До речі у кінці відео хлопці доводять, що гітари, на відміну від барабанів та клавіш, — частково люди і можуть зникнути. Добре думайте перед тим, як обрати інструмент, дітлахи.


Alina Pash — Bitanga

Маартен: Вона нагадала мені мікс MIA, Die Antwoord та Lady Sovereign. Мені подобається як звучить флейта, ну і її почуття стилю неймовірне.

Йінте: Отже, я закохався. Але мені здається, кліп саме це і ставив на меті. Я маю на увазі, вона ж однозначно домінує над конем, що тут ще казати. Круто звучить!


Monatik — То, от чего без ума

Маартен: Я не найбільший фанат жанру, але можу сказати, що таке добре заходить у Бельгії. Енергійна музика у поєднанні з хіп-хопом тут суперпопулярна.

Йінте: Я бачу дещо спільне з ранніми N.E.R.D., тому це дуже навіть непогано. І бойові сцени у кліпи дуже вражають. Ти маєш боротись за свій вініл.


Tik Tu — Котку

Маартен: Найкраща пісня з цих п’яти, на мою думку. Я не розумію слів, але відчуваю, що вона дуже щира та чиста. А ще вона має любити котів.

Йінте: Особлива. Мені подобається вальсовий ритм. Той вид музики, який я б хотів побачити як грається, хоч тобі б я не дізнався, що коти означають для них. Але я люблю котиків, не думайте, що ні.


Христина Соловій — Фортепіано

Маартен: Не можу з собою нічого зробити, але мені нагадує формат Євробачення. Кліп дуже потужний.

Йінте: Це однозначно лав сторі— якщо ти не знайдеш любов за піаніно, Rhodes точно покаже правильний шлях. Я до речі вже знайомий з Христиною. Ми зустрілись у барі в Києві, випивали і потім я грав на піаніно. Збіг?


Придбати квитки на концерт J.Bernardt можна за посиланням

Придбати квитки на концерт Warhaus можна за посиланням


Читайте також:

> Звіт з попереднього концерту J.Bernard у Києві
> Наше інтерв’ю з Йінте Депре про сольний проект, Україну та Balthazar
> Дивіться як Йінте виглядає в об’єктиві української фотографині Юлії Вебер

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024