Головна
>
Sziget 2015
>

Премія APPS Music & SZIGET: оголосили шорт-лист з семи гуртів-фіналістів та відкрили онлайн-голосування

Премія APPS Music & SZIGET: оголосили шорт-лист з семи гуртів-фіналістів та відкрили онлайн-голосування

Фіналістами премії APPS Music & SZIGET: Awards стали сім гуртів DZ’OB, INDT, Jonathan Livingston, [О], The Unsleeping, YUKO і ЦеШо.

Сьогодні, 29 травня, з 11:00 до 23:00 відбуватиметься YouTube-трансляція лайвів фіналістів з SMS-голосуванням у прямому ефірі.

Як виступали учасників премії у першому турі

DZ’OB –Ethiopian

Гурт DZ’OB із Дніпра розпочав активну діяльність 2016 року. У своїй творчості вони поєднуються академічну музику із електронною. Дебютний міні-альбом став найкращим українським EP року за версією LiRoom. Наразі дискографія гурту налічує три альбоми. 6 червня DZ’OB відіграє великий сольний концерт в арт-просторі Closer.

INDT – CHICAGO feat D.$EL

INDT – це інді-поп гурт, який раніше мав назву Indytronics. Після ребрендінгу навесні 2018 року гурт випустив альбом Palace. 9 квітня виконавці презентували міні-альбом On Cloud 9. До нього увійшли чотири пісні, записані спільно з реперами з Австралії, США та України.

Jonathan Livingston – Мадам Таро

Jonathan Livingston — це дует Андрія Пантюха, якого ви можете пам’ятати з шоу «Голос Країни», та Гліба Іванова. 2017 року вони презентували дебютний сингл Колискова на лейблі Masterskaya. Навесні 2018 року гурт Jonathan Livingston презентував EP Під зеленими осокорами. Він став дебютним для дуету.

Читайте також: Хто я? Jonathan Livingston намагається відповісти на екзистенційне питання у п’яти нових піснях

[O] – Соні Уолкмен

Гурт [O] з’явився 2017 року і з тих пір випускається на лейблі Masterskaya. 2018 вийшов дебютний міні-альбом Самий сок, того ж року EP Роби любов, а вже цього року команда презентувала лонгплей Суперінтроверт. 

The Unsleeping – FIRE OF RED

Гурт з Умані, заснований 2013 року. У 2018 році випустили дебютний міні-альбом Deviatve. Відкриття 2018 року за версією нашого головного редактора. 7 липня на березі Дніпра гурт проведе свій перший великий концерт в столиці.

YUKO – DURA

Дует Юлі Юріної та Стаса Корольова, який з’явився після участі обох у «Голосі країни» в команді Івана Дорна та згодом стали підопічними лейблу Masterskaya. YUKO виступали у цьогорічному відборі на «Євробачення», а також уже встигли випустити два альбоми, кожний з яких потрапляв у наш топ-3 за рік. Остання робота проекту – кліп на пісню Vesnyanka, яка була записана разом із KHAYAT. Минулого року YUKO також брали участь у конкурсі від Sziget, та виграли у номінації Young, але на сам фестиваль поїхав гурт KADNAY.

ЦеШо – Маленька Людинка

Соціальний рейв-бенд ЦеШо цього року відкрився широкій аудиторії на нацвідборі Євробачення. Учасники гурту ЦеШо – це Марічка Штирбулова (акордеон, вокал), Ігор Митальніков (ударні, вокал), Маруся Іонова (віолончель, вокал), Катерина Петрашова (мелодика, саксофон, вокал), Надя Голубцова (контрабас, вокал).

Ім’я переможця APPS Music & SZIGET: Awards 2019 буде оголошено в ефірі радіо Miami 30 травня о 17:00-19:30. Гурт отримає можливість виступити на фестивалі Sziget на Europe Stage. Окрім переможця премії, на Sziget 2019 виступлять українські виконавці Іван Дорн, alyona alyona і Hudaki Village Band.

Раніше в рамках премії APPS Music & SZIGET: Awards, у якій беруть участь 14 українських гуртів, опублікували відео усіх лайв-виступів. Учасниками конкурсу стали гурти ADAM, Braii, DZ’OB, INDT, Fontaliza, Jonathan Livingston (замінили Cape Cod), [О], Sasha Boole, The Unsleeping, YEYO, Wavy Dem і ЦеШо.

Читайте також: Українці, які три роки поспіль перемагали у «Місії» від Sziget: хто і навіщо

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024