Головна
>
Відео
>

Jamala випустила кліп про великих облудників

Jamala випустила кліп про великих облудників

Вчора ввечері Джамала презентувала кліп на пісню The Great Pretender з нового альбому. Режисеркою відеороботи стала Анна Бурячкова, яка раніше працювала з гуртами Океан Ельзи та Друга Ріка, а також музикантом Laud. Зйомки проходили київському БК ім. Корольова і в декількох культових місцях Берліна, серед яких напівзруйнована церква кайзера Вільгельма, берлінський Акваріум, Колона Перемоги Siegessaule, міст Обербаумбрюкке тощо.

«Ідея кліпу перегукується зі змістом пісні – адже що може бути цікавіше, ніж досліджувати суперечливу людську натуру.  Для зйомок ми шукали місто, в якому наш головний герой виглядав би органічно, з яким можна було б взаємодіяти, і яке було б одночасно аскетичним, фактурним і насиченим. Це, безумовно, Берлін», – прокоментувала режисерка.

Пісня The Great Pretender увійшла до останнього альбому співачки. Крила вийшов у середині жовтня. За посиланням ви можете не лише послухати платівку, а й прочитати коментарі Джамали до кожної з пісень.

«Чим більше я спостерігаю за людьми, тим більше розумію, що кожен з нас – це клубок протиріч. Ми всі прагнемо до чогось справжнього, але в той самий час суспільство, середа, держава, та й вся сучасна цивілізація нав’язують нам правила гри. Найсильніші йдуть напролом, часто згораючи завчасно. Але більшість людей пристосовуються, надягають маски, прикидаються тими, ким вони не є насправді, для того, щоб досягти успіху в житті або домогтися якоїсь мети. Всі вони великі облудники», – розповіла Джамала.

Через два тижні Джамала вирушить в тур на підтримку нового альбому. Він стартує 14 листопада і охопить вісім міст: Київ, Одесу, Харків, Дніпро, Львів, Івано-Франківськ, Луцьк та Рівне. Столичній публіці нова програма буде представлена 23 листопада в клубі Bel Etage.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024