Головна
>
Новини
>

«Цей пласмасовый мир победыв» у новому кліпі Зэ Джозерс та Джона Діра «Зайвий персонаж»

«Цей пласмасовый мир победыв» у новому кліпі Зэ Джозерс та Джона Діра «Зайвий персонаж»

Самопроголошені «найсміливіші діти провінції», Зэ Джозерс, та духовний побратим Курган & Agregat, Джон Дір випустили кліп на пісню Зайвий Персонаж. Автори кажуть, що «получівсь провінційний сай-фай». У кросовері калуської та близнюківської провінції головний герой потрапляє у часову воронку, звідки відчайдушно намагається вибратись. 

«Мени по-моему пизда, цей пласмасовый мир победыв, а я в ньому такый органичный шо згныв» — співає Джон Дір. «Зайвий персонаж» —  історія про повернення додому героя міфічної двохсотлітньої війни, від якої він не може оговтатись.

«Як буду жити знову? Так ніби все гаразд, допоки не прокинусь» — роздумує ліричний герой у приспіві.

Відео зняв Євгеній Микитка, який зрежисував попередні роботи Зэ Джозерс «Ноль» та «Останнє прощавай». Пісню можна послухати на усіх цифрових майданчиках.

Джон Дір — один з Селюків, представник так званого «близнюки вейв», серед яких також Курган і Агрегат, МС Режисьор, МС Сварка, Сир, DJ Kultivator та інші. На початку року випустив альбом Пригоди з кліпом Нема інтернета, а нещодавно повернувся з відео на трек Жарений Хлеб. Джон Дір проводить філософську ретроспективу життя в харківській провінції (селі Близнюки) та у неоромантичному ключі розповідає життєві історії про дорослішання. У його треках всі його близькі друзі, як і він сам, так швидко «стали мужичками».

Жоден опис гурту Зэ Джозерс не проходить без згадування самопроголошеного титулу “Найсміливіші діти провінції”. Вони стали фрешменами року за версією Jager Music Awards 2018. Тоді ж випустили свій найкращий альбом Сложные машинные биты. У 2019 хлопці продовжили цю історію альбомом Ложь. У липні цього року повернулись з синглом Останнє Прощавай feat. Grisly Faye. Зайвий персонаж — другий і останній сингл нового альбому Зэ Джозерс. Реліз планується у листопаді цього року.

Читайте також: 10 гуртів з Івано-Франківщини, про які ви могли не чути. А дарма. Серед них є і Зэ Джозерс.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023