Головна
>
Статті
>

Водограй лонгрідів: підготовка до “Греммі”, плейліст до Дня святого Валентина та день народження Радіо Аристократи

Водограй лонгрідів: підготовка до “Греммі”, плейліст до Дня святого Валентина та день народження Радіо Аристократи

Робочий тиждень — час, коли у найнапруженіші моменти у твою стрічку лізуть найцікавіші тексти, які ти не можеш прочитати. Так, за п’ять днів ти відкладаєш стільки всього цікавого, що на вихідних не знаєш, за що братись. Саме тому, редакція LiRoom вирішила збирати найцікавіші лонгріди про музику наших та закордонних видань, які виходили впродовж тижня.

Пропонуємо також прочитати попередні випуски: 1, 2, 3, 4, 5.

The 100 Greatest Award Show Performances of All Time – The Billboard

Одна з найголовніших музичних подій світу – церемонія вручення “Греммі” – вже сьогодні. Сьогодні ми зможемо подивитись виступи Metallica & Lady Gaga і The Weeknd & Daft Punk, дізнатись, чи стане Бейонсе тріумфатором вечора, та посміятись з жартів Джеймса Кордена.
А поки що дивимось сотню найкращих виступів музикантів за майже півсторіччя з різних церемоній від Grammy і VMA до Country Music Association Awards і BET Awards.

The 10 Greatest Breakup Albums of This Century – CoS

Другою за обговоренням темою цього тижня серед західних медіа став День Святого Валентина. Тисячі статей про те, як відзначити день закоханих, що подарувати другій половинці, чому 50 shades darker заслуговує існувати лише як збірник треків і, звісно ж, підбірки найкращої тематичної музики. Ми вирішили обрати два топи – найкращі альбоми для розставання та анти-валентинівські треки.

Джерри Дон: “Украинцам в англоязычном хип-хопе важна только техника, а не то, что говорит рэпер” – LiRoom

Ми поговорили з репером Джеррі Доном, якого наш слухач може знати за такими проектам, як J Don, Very The Jerry та Drum&Tuba Band. Музикант розповість, чому краудфандить гроші на майбутній концерт, що українці не розуміють про хіп-хоп та плани на майбутнє.

«Радио Аристократы». Три года жизни и столетний план – Karabas Live

aristokrati_glavnaya

Цього тижня радіо, що зібрало “всех умниц страны” відсвяткувало свій третій день народження. До свята редакція Karabas Live зустрілась з засновниками радіо та попросила кожного з них відповісти на три запитання. Якщо коротко: збільшиться кількість текстів від Аристократів та ще одне відеошоу, команда працює над “Сторічним планом розвитку”, цього року також можна буде чекати на Студію Аристократів на Alfa Jazz Fest. Ми приєднуємось до привітань та з нетерпінням чекаємо на зустріч під час гала-вечору нагородження премією (A)Prize!

Как стриминг позволяет музыкантам вновь зарабатывать на продаже музыки – LiRoom

year-in-streaming-chart-1
Pitchfork

Стрімінг через Spotifay, Apple Music, Tidal, Pandora, Deezer чи інші сервіси – це простий спосіб слухати улюблену музику легально та допомагати музикантам заробляти на ній. Яким чином стрімінг допоможе гуртам отримувати гроші за свій контент, розібрався Богдан Семенченко. Також радимо ознайомитись з матеріалом Pitchfork, в якому автор розбирає плюси та мінуси 10 стрімінгових сервісів.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023