Головна
>
Новини
>

Atlas Weekend та BAZA розпочинають відбір молодих артистів

Atlas Weekend та BAZA розпочинають відбір молодих артистів

Цього разу молоді музиканти мають шанс виступити на сцені українського фестивалю Atlas Weekend. Для цього необхідно взяти участь у проєкті BAZA. Відбір артистів буде відбуватися у два етапи.

Фото надала пресслужба проєкту

Перший етап передбачає, що виконавець або гурт має заповнити форму за посиланням. Серед усіх  заявок організатори проєкту BAZA оберуть найкращих та запросять виступити у Barbara Bar. Виступ буде записаний, відтак кожен з учасників отримає професійне live-відео концерту.

Другий етап відбудеться у червні. Лідери українського музичного ринку (амбасадори Atlas Weekend та друзі проєкту BAZA), представники ВАМП та медійних майданчиків оберуть переможців конкурсу. Крім цього, додаткове призове місце визначать за результатами голосування глядачів.

Головною нагородою стане виступ на сцені фестивалю Atlas Weekend. Однак будуть й інші призи: знімання кліпу, записи альбомів, депозити на придбання музичного обладнання.  

Проєкт BAZA заснований Всеукраїнською Асоціацією Музичних Подій (ВАМП), в партнерстві з лідерами музичного ринку України та найбільшим фестивалем східної Європи – Atlas Weekend. А з листопада, на сцені Barbara Bar щотижня відбуваються концерти молодих гуртів. 

Крім того, в клубі Atlas будуть відбуватися джем-сейшени з запрошеними зірками та в колаборації з музичними лейблами. Найближчі анонси можна відстежувати на офіційних сторінках проєкту у соціальних мережах.

Для додаткової інформації про конкурс звертайтеся за електронною адресою: baza.kyiv.2021@gmail.com.

Нагадаємо, що Atlas Weekend є одним з найбільших музичних фестивалів в Укарїні і з 2015 року відбувається кожного літа. Раніше ми звітували яким був фестиваль у 2015, 2016, 2017, 2018 та 2019 році. А головний редактор видання Na chasi, автор телеграм-каналу про культуру «Мінкульт», а також постійний читач українських музичних медіа Олександр Мамзуренко міркував чому ходити на Atlas Weekend краще, ніж читати музичні медіа.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
20 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024