Головна
>
LP
>

Гурт Kazka презентував дебютний альбом

Гурт Kazka презентував дебютний альбом

Сьогодні, 27 квітня, гурт Kazka презентував дебютний альбом Karma. До нього увійшло десять пісень, серед яких вже відомі нашим слухачам Свята, Дива і Сама, які потрапляли до наших підбірок найкращого, а також кавер-версія на трек Мовчати Кузьми Скрябіна та Ірини Білик. Платівка також доступна на Apple Music, Google Play i Deezer.

«Звісно, лише ми вирішуємо, як складуться наші долі. Та все, що повинно статися – станеться. Життя випробує тебе на міцність безліч разів, б’є боляче, а вчить жорстоко. Але всі пісні будуть написані та почуті. Всі твої люди не відведуть очей, торкнуться серця, залишаться назавжди. Не сумнівайся ні хвилини, чи це твій шлях, хай який би він не був тернистий. Ти знайдеш відповіді, переможеш, дійдеш. Пам’ятай, ти прийшов у цей світ, щоб бути закоханим і врешті щасливим. Така твоя карма», — говорить гурт про свою дебютну платівку.

Нагадаємо, що гурт Kazka здобув популярність після дебютної пісні Свята, в якій був вірусний рефрен «Ой, мамо, на свята я не була свята». Вона потрапила до нашого плейлисту улюблених пісень 2017 року. Незадовго після того, вони презентували кліп на цю пісню, символи з якого учасники проекту розшифрували спеціально для LiRoom. Додаткову аудиторію їм принесла участь у шоу X-Фактор та нацвідборі на Євробачення.

Вже відома дата першого київського сольника. Він пройде 1 червня у клубі Atlas. Придбати квитки на концерт можна за посиланням. Також цього року їх можна буде почути на фестивалях BeLive та MRPL City.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023