Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Юлі Юріної на пісню «Візьми свої слова назад»

Відео дня: дивимося кліп Юлі Юріної на пісню «Візьми свої слова назад»

18 квітня Юля Юріна презентувала кліп на трек Візьми свої слова назад, у якому розповідає про свій особистий досвід, пошук себе, своєї внутрішньої сили та відстоювання власних кордонів. Це перша пісня із нового альбому Дім брехливих дзеркал, реліз якого анонсовано на 18 травня. Режисером кліпу став Олександр Гірченко

«Кожен альбом, який я випускаю, дуже відрізняється одне від одного. “Ґвару” важко порівняти з “Рефлексією”, і новий альбом, хоч і буде таким же темним, як “Рефлексія”, проте в ньому буде більше гітар, ніж електронного звучання. З кожною новою роботою я відкриваю для себе щось нове, а бажання зробити щось в роковому стилі було вже давно», — розповідає виконавиця. 

Автором музики та саундпродюсером став Сир (Сергій Сорока), який раніше співпрацював із гуртом Latexfauna та Курган & Агрегат, а зведення зробив Костянтин Пуга (O.Torvald, Primat Production).

«Мені важко охарактеризувати якийсь один трек у відриві від загальної концепції альбому. Проте, якщо вибирати якусь одну пісню, яка максимально описує загальне звучання майбутнього релізу, то це буде “Візьми свої слова назад”. Ми з Юлею одразу зійшлися на тому, що це має бути, так би мовити, гітарна музика», — коментує саундпродюсер Сергій Сорока

Режисер кліпу — Олександр Гірченко, який раніше зняв кліпи для Chekson (Ліфт, Жовтий князь, Екстазі та інші), музичне відео на трек А ти казав від Zelenooka, Літаки від Nesamovyta та інші. Спеціально для зйомки кліпу Візьми свої слова назад у клубі Bel Etage, було побудовано прозорий «акваріум», у якому знаходилась Юля, імітуючи атмосферу музею.

«Прозорий куб — це метафора ілюзії контролю ситуації, на котру можна дивитися під різним кутом, як в натуральний розмір, так і в мініатюрному варіанті. Це рамки котрі будуються героїнею для самої себе, це неможливість вийти з обставин. Як зараз треба говорити – дослідження людини в аб’юзивних обставинах, але як так не скажу, тому — Візьму Свої Слова Назад», — розповідає режисер кліпу Олександр Гірченко.

18 травня у київському клубі Bel Etage відбудеться презентація альбому Юлі Юріної Дім брехливих дзеркал

Квитки можна придбати за посиланням

Також Лірум розпитав виконавицю про музичну індустрію в Україні і як це бути в ній. 10 причин ненависті й любові — читайте за посиланням.


Читайте також: Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024