Головна
>
Новини
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми випускаємо рубрику “Зорепад релізів”.

Альбоми

O.Torvald – Бісайди

У альбом-збірку увійшло вісім синглів, серед яких дует з Бумбокс Вечір в Ріо (Голий Король), кавер на Скрябіна, ремікс Nick Niker і трек Бісайди, який написав вокаліст гурту Станция Мир Іван Балацький. Дізнатись більше.

Сашко Деінде – Думка в голос

Дебютний максі-сингл учасника гурту Сальто Назад вийшов на лейблі Rookodill’a. Дізнатись більше.

Most Rated Death Kills – Most Rated Death Kills

Київський метал-гурт Most Rated Death Kills презентував дебютний лонгплей. У платівку увійшло 7 треків українською та англійськими мовами.

The Art of Betrayal – Aftermath

Ужгородський метал-гурт The Art of Betrayal презентував міні-альбом Aftermath. У платівку увійшло чотири сингли.

Vagabond Specter – Rushing & Burning

У міні-альбом увійшло чотири нових пісні. Запис альбому проходив протягом чотирьох місяців на студіях музичного партнерства Indie Wonderland. Продюсером та інженером запису виступив учасник гурту Юрій Смаліус. Дізнатись більше.

Сингли

Cheshires – Север

Новий трек від одеситів Cheshires, які цього тижня зіграють у Києві. Запис, зведення і мастеринг треку відбувався на студії Revet Sound у Києві за участі Сергія Любінського та Романа Бондаря. Послухати попередній альбом Суперминор можна тут.

Sweet Mountains – Гучномовці

Дві версії пісні Гучномовці увійдуть до другої збірки-мікстейпу гурту.

Циферблат – Аргентинське Танго

Київський рок-квінтет Циферблат презентував сингл на передодні виходу дебютного альбому. «Ми з нетерпінням чекаємо вихід нашого дебютного міні-альбому – усі трохи нервують. Ця пісня трохи вибивалася із концепції платівки, саме тому ми вирішили випустити синглом саме її. Сподіваємося, це буде гарна затравка до майбутнього релізу», – коментують музиканти.

LIRWAK – SOLTYS

«SOLTYS – то весела історія про чоловіка, котрий набувши повноважень сільського голови почав ними зловживати. В результаті він отримує по заслугах, попутно осягаючи, що він наступив на “золоті граблі” і що для нього “краще бути простаком – настоящим мужиком”». В основу треку покладено текст лірницької пісні, якій вже більше 200 років.

LUMIERE – Кожен з нас

«Якщо людям судилося бути разом – вони будуть, але чи варто витрачати час на пошуки примарних ідеалів, втрачаючи час, який можна було провести в обіймах один одного?», – розповідає про сенс пісні фронтмен Роман Веремейчик.

НастяЗникає – Вчора

Гурт НастяЗникає презентував сингл Вчора, який увійде до нового альбому Облич безліч. Реліз заплановано на жовтень. Дізнатись більше.

N█O – Algea

Пост-блек-метал гурт з Києва N█O презентував трек з майбутнього дебютного альбому Adrestia. Про альбом відомо, що він вийде на лейблі Throats Productions і складатиметься з 8 треків.

Evendeep – Bonjour Au Revoir

Четвертий сингл київського тріо Evendeep. Фронтмена гурту – Олександра Коновалова – слухачі можуть знати з кастингу на восьмий сезон шоу «X-Фактор».

[O] – Хто Я?

Перший трек резидентів лейблу Masterskaya після релізу дебютного альбому Самий Сок. Дізнатись більше.

MOZGI – Хватит тусить

MOZGI Production і однойменний гурт Потапа презентували новий танцювальний трек. Традиційно авторами слів і музики стали Олексій Потапенко та Олексій Завгородній.

Фіолет – П’яні Мости

Фіолет презентував сингл П’яні Мости. Це друга пісня з майбутнього альбому Aurora. Дізнатись більше.

Кліпи

Pianoбой – Полуничне Небо

Ідею Ольги Шурової реалізувала режисерка Анна Бурячкова. Однією з локацій став спільний будинок митців Іллі Чичкана і Маші Шубіної. Дізнатись більше.

Женя і Катя – Літаки

Режисером і оператором відео став Олег Леонтович. Окрім самих музикантів, у зйомках кліпу також узяли участь Василевська Ірина, Олег Івженко, Ліза Турчанінова та Андрій Мозговий.

EPOLETS – Одна

Режисером і сценаристом відео виступив Ігор Троцький. Дізнатись більше.

August J – Wires And Waves

Після літнього релізу дебютної платівки киян August J, гурт вже готовий до презентації наступного міні-альбому. Сингл Wires And Waves увійде до ЕР.

Endless Melancholy – One Day You Will Be Free

Київський проект Endless Melancholy презентував кліп на пісню One Day You Will Be Free. Сингл записано спільно з україно-канадською співачкою Яною Білик. Дізнатись більше.

ERMAKOV – Особенный

Другий сингл виконавця та блогера ERMAKOV було спродюсовано Антоном Крайновим, який також працює з Время и Стекло, Mozgi, Потап и Настя, LOBODA, ALEKSEEV тощо.

VANO – Maybe

Кліп нового виконавця лейблу Kruzheva Music. Сам виконавець також є учасником гурту Quest Pistols Show.

Друга Ріка – Ти є Я

Режисеркою відео стала Анна Бурячкова. Сингл Ти є Я ввійде до лонгплею Піраміда, реліз якого заплановано на кінець 2017 року. Це буде перший за три роки альбом гурту. Дізнатись більше.

Boxedge feat. Maryana Bodnar – Invocation

Україно-італійська колаборація електронного музиканта і класичної вокалістки. Режисеркою кліпу стала Алла Карналі. Головна локація – середньовічне Абатство Св.Лоренцо та Св.Сальватора неподалік від Флоренції.

Жадан і Собаки – Бухло

Вперше сингл Бухло ми почули весною цього року. Зйомки кліпу проходили у Докер Пабі у Києві. Дізнатись більше.

Ivan NAVI ft. Марія Яремчук — Хімія

Спеціально для кліпу режисери Діма Маніфест і Дмитро Шмурак з Manifest Production побудували 5 локацій на двох платформах на території кіностудії ім.О.Довженка, а Іван протягом двох місяців готувався до зйомок в спарингах з професійними боксерами та схуд на 7 кілограмів. Зйомки відеороботи тривали 37 годин нон-стоп.

Стас Ленин – Дом

Над мультиплікаційним кліпом одеського гурту Стас Ленин працювала студія LEMUR. Режисерками відео стали Надія Панів та Анастасія Зима.

Vadim Agatiy – Марафони

«Життя – це і є великий марафон, який біжить кожна людина всесвіту. Єдине, що важливо – бігти його з посмішкою і насолоджуючись», – коментує реліз музикант.

Влад Сытник – Актриса

Фіналіст шоу «Голос Країни» презентував кліп на пісню Актриса. Головну роль у відео виконала модель Аліна Угоднікова.

Біллі Мілліґан Бенд (БМБ) – Кожному своє

У новому відео можна побачити усіх музикантів, які разом створювали третій альбом гурту.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023