Головна
>
Відео
>

12 найкращих номерів зі сліпих прослуховувань шоу «Голос країни»

12 найкращих номерів зі сліпих прослуховувань шоу «Голос країни»

28 січня в ефірі телеканалу 1+1 розпочнеться восьмий сезон шоу «Голос країни». У тренерських кріслах знову Тіна Кароль, Потап, Джамала та Сергій Бабкін. Режисером-постановником сезону став Руслан Махов, відомий за роботою над M1 Music Awards, «Танці з зірками» та Євробачення-2017.  Спеціально до прем’єри ми вирішили згадати найкращі номери сліпих прослуховувань, які були на українському «Голосі».

> Читайте також наш торішній матеріал про те, що трапилось з учасниками попередніх сезонів «Голосу країни»

Тоня Матвієнко – Не метелиця
Оригінал: Ніна Матвієнко
Сезон 1

У першому сезоні «Голосу» Тоня Матвієнко запам’яталась як учасниця, якій дали одразу два шанси виступити на сліпих прослуховуваннях. Після першої спроби з піснею Не метелиця, яку в оригіналі виконувала її мати, до співачки не повернулось жодне суддівське крісло, проте через численні прохання глядачів та наполягання продюсера шоу Костянтина Меладзе вона вдруге вийшла на сцену з піснею Наталі Могилевської Місяць. У результаті Тоня Матвієнко потрапила у команду Руслани і зайняла друге місце, поступившись Івану Ганзері. Подивитись виступ зі сліпих прослуховувань переможця першого сезону можна тут.

Ілларія – Ой верше, мій верше
Оригінал: народна пісня
Сезон 2

Ілларія вразила суддів виконанням народної пісні Ой верше, мій верше і розпочала традицію виконувати її щосезону. До Ілларії повернулося чотири тренери. У результаті вона стала учасницею команди Олега Скрипки, дійшла до півфіналу, а потім неодноразово брала участь у фестивалі свого зіркового тренера «Країна мрій». Зараз виконавиця вже втретє намагається потрапити на конкурс «Євробачення».

Ольга Лукачова – Sweet Georgia Brown
Оригінал: Ella Fitzgerald
Cезон 3

Джазова співачка Ольга Лукачова тоді позиціонувалась каналом як двійник акторки Скарлетт Йоханссон. Зараз ми знаємо її як учасницю проекту Volga:Funk та вокалістку супергурту Maru. Потрапивши у команду Святослава Вакарчука, Ольга вилетіла на етапі «Боїв», поступившись Соні Сухоруковій, зараз відомій як фронтвумен The Erised. Подивитись виступ Сухорукової на сліпих прослуховуваннях можна тут.

Христина Соловій – Горе долом
Оригінал: народна пісня
Сезон 3

Ще одна учасниця команди Святослава Вакарчука у третьому сезоні. Вона вразила глядачів на сліпих прослуховуваннях не лише виконанням лемківської пісні, а й ще двома речами: доведенням до сліз Вакарчука та різкими відгуками щодо тренерів. Зокрема, в інтерв’ю вона заявила, що не пішла б до Кароль і Пономарьова, бо вони змусили б її співати російську попсу, а вже на етапі вибору тренера на прохання Пономарьова, який теж повернувся, заспівати щось ще, відмовила з фразою «я би заспівала, але мій майбутній тренер проти». Після участі у проекті Христина продовжила співпрацю з Вакарчуком. Дивіться також останній кліп співачки на пісню Фортепіано.

Цікаво, що кілька років по тому Юлія Запорожець буде виконувати пісню Христини Тримай на сліпих прослуховуваннях сьомого сезону.

Леонардо Ободоеке – Така як ти
Оригінал: Святослав Вакарчук
Сезон 4

На сліпих прослуховуваннях Святослав Вакарчук розповів, що чув як Леонардо виконує його пісні раніше на YouTube і навіть ділився ними у своєму Twitter-акаунті. Він був єдиним тренером, що повернувся до музиканта, а потім став продюсером сольного проекту Leo Mantis. На шоу співак дійшов до прямих ефірів, але у фінал не потрапив.

Ще один учасник, який виконував пісню Океану Ельзи на “сліпих” – це Діляра Кязімова. До неї повернувся Святослав Вакарчук. Цікаво, що у тому ж році Діляра представляла Азербайджан на пісенному конкурсі Євробачення 2014 у Данії з піснею Start a Fire.

Тетяна Решетняк – Край мій рідний край
Оригінал: Софія Ротару
Сезон 5

Колишня учасниця гурту Гарячий Шоколад потрапила на «Голос» з другого разу. У четвертому сезоні її виконання пісні Одинокая не вразило тренерів, але вже за рік їй вдалось повернути усі чотири крісла. У результаті Тетяна пішла у команду Потапа, але після «Голосу» не продовжила з ним співпрацю. Зараз ми знаємо її як «музу Алана Бадоєва» Tayanna. Подивитись її останній кліп можна тут.

Костянтин Дмитрієв – Hello
Оригінал: Adele
Сезон 6

Один з найпопулярніших роликів зі сліпих прослуховувань в українському «Голосі» (серед дорослих більше зібрали лише Катя Chilly та П’єр Едель). Костянтин два роки по тому розповідав у нашому інтерв’ю, що знав одразу, що має обрати тренером Івана Дорна. Одразу після цього Дорн запропонував виконавцю стати першим резидентом його лейблу Masterskaya.

Настя Прудіус – Take Me To Church
Оригінал: Hozier
Сезон 6

Минулого року ми знову мали змогу почути про Настю Прудіус на нацвідборі Євробачення, де вона презентувала пісню Flow. На «Голосі» співачка обрала Потапа як свого зіркового тренера, але вилетіла на етапі нокаутів. У 2016 році Настя також представляла Україну на конкурсі «Новая волна».

Юлія Юріна – Сухопляс
Оригінал: народна пісня
Сезон 6

Юля Юріна виконала народну пісню Сухопляс, супроводжуючи свій спів грою на барабані. До неї повернулись Тіна Кароль та Іван Дорн, але оскільки зараз вона відома як учасниця дуету YUKO з лейблу Masterskaya, то ви і самі можете передбачити її вибір. Цікаво, що на етапі виходу у прямі ефіри її зірковий тренер запропонував їй виступити спільно зі Стасом Корольовим, також учасником «Голосу».

Юлія Мітяшова – 1944
Оригінал: Джамала
Сезон 7

Учасниця з Москви у ролику перед виступом розповідала, що до цього в неї не вдавалось пройти у різні талант-шоу в Росії, тому вона вирішила спробувати виступити на нашому «Голосі». Суддів вразив той факт, що співачка змогла голосом зімітувати гру на дудуці. До неї повернулись Сергій Бабкін та Тіна Кароль, в результаті вона обрала Сергія і дійшла нокаутів.

Інгрет Костенко – Пташечка
Оригінал: Пелагея
Сезон 7

«Космічна» Інгрет у результаті співпраці з тренером Потапом не лише дійшла до прямих ефірів, а й зайняла друге місце на проекті. За рік після шоу ми могли чути її вокал на «Танцях з зірками», а зараз чекаємо на прем’єру її пісні для Євробачення.

Наіле Ібрагімова – 7 Nation Army
Оригінал: The White Stripes
Сезон 7

Співачка повернула до себе одразу чотири крісла та обрала Джамалу як свого тренера. Радимо дочекатись поки виконавиця все на тих же «сліпих» виконає акапельно кримськотатарську пісню. На жаль, Наіле протрималась до півфіналу. Де співачка зараз невідомо, єдине, що можна знайти в інтернеті – це кілька відео, де вона виступає з каверами.

Фото: джерело

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024