Головна
>
Новини
>

Кого і за що номіновано на першу Jägermeister Music Awards

Кого і за що номіновано на першу Jägermeister Music Awards

Перша премія Jägermeister Music Awards оголосила основних номінантів. Головними тріумфаторами року за версією експертного журі стали Іван Дорн (3 номінації + номінація лейблу Masterskaya), Onuka (2 + номінація лейблу Vidlik), Пошлая Молли (2) та Kazka (2 + номінація лейблу mamamusic).

Гурт року:

ONUKA

Цього року гурт Нати Жижченко не лише презентував альбом Mozaїka, а й виступив на угорському фестивалі Sziget та став номінантом на німецький відеофестиваль Berlin Fashion Film Festival.

Пошлая Молли
Харківський гурт презентував свій другий міні-альбом Грустная девочка с глазами как у собаки, а також випустив кліп на одну з головних пісень EP. Окрім цього вони не лише виступили на шоу «Вечерний Ургант», а й стали героями шоу Юрія Дудя.

KAZKA

Торішні дебютанти з лейблу mamamusic цього року презентували свою першу платівку Karma і зараз знаходяться у всеукраїнському турі на її підтримку. Окрім того, їх найпопулярніший трек Плакала має понад 48 мільйонів переглядів на YouTube і потрапив у чарти не лише України, а й Росії, Болгарії, Молдові, Білорусі, Литві тощо.

> KAZKA: «У музиці все вирішує менеджмент»

Сингл року:
KAZKA — Плакала
Ivan Dorn — Опомнись
Alina Pash — Bitanga

Відео року:

ONUKA — Strum

Alina Pash — Bitanga

Ivan Dorn — Опомнись

Електроніка:

Cape Cod

Після тривалої паузи Cape Cod презентував другий повноформатний альбом Echoes. Ми писали на нього рецензію у нашій підбірці найцікавіших альбомів вересня: «Echoes звучить цілісно, вміло вплітаючи в легкість електронного звучання іноді дисонуючі за настроєм тексти та звукові текстури, які розкриваються в об’ємі не одразу. Echoes не та платівка, що “зайде” з першого разу. Її потрібно переслуховувати, та відкривати нові грані знову і знову.». Повну версію читайте тут.

Voin Oruwu

Проект Діми Авксентьєва, який цього року грав не лише на фестивалі Brave! Factory, а й став учасником першої вечірки Boiler Room в Україні.

Monoconda

Електронний проект Олександра Філоненко, який цього року також успішно просуває гурт Aero Benin. Також був учасником кількох українських фестів, зокрема і Brave! Factory.

Хіп-хоп:

кАчевники

Новостворений проект Андрія Запорожця (SUNSAY, 5nizza), В’ячеслав Семенченко (Fame) та Дениса Михальченко ( Den Da Funk). Про їх дебютний сингл ми писали тут.

Курган і Агрегат

Цього року презентували повноформатний альбом. Повну рецензію на нього можете прочитати тут, а ось цитата нашого головного редактора: «С.Ш.Р. — це етап. Курган вийшов на той рівень, коли окремих відео на ютубі вже замало. Треба писати полотно. І в цьому полотні треба показати все, що ти вмієш. Головне зробити це так, щоб слухач до кінця і не зрозумів – то ти так гониш, чи реально дебіл».

Lil Morty

Фрешмен Lil Morty потрапляв до нашої підбірки «Зорепад релізів» з кліпом На Курорте, у якого зараз майже 4 млн переглядів на YouTube. А ще Lil Mirty один з небагатьох українських виконавців, про якого регулярно пишуть цілі фанфіки.

Рок:

Пошлая Молли

Дивіться вище.

The Gitas

Цього року окрім участі у кількох українських фестивалів, гурт The Gitas презентував спільний трек з Бумбокс Тримай мене.

Stoned Jesus

Гурт Ігоря Сидоренко цього року не лише виступив спеціальним гостем на київському концерті Deep Purple, а й підписав договір з лейблом Napalm Records. У вересні вони випустили альбом Piligrims, рецензію на який можна прочитати тут.

DJ року:
Nastia
Kolosova
Cape Cod

Лейбл року:

Masterskaya

Лейбл Івана Дорна відповідальний за релізи таких проектів, як [O], Yuko, Jonathan Livingstone, P.PAT, а також випускав, зокрема і альбоми Lucas Bird та Komissiya.

Vidlik

На лейблі Євгена Філатова та Нати Жижченко, окрім їх проектів, також підписані The Elephants та Jerry Heil.

mamamusic

Головним тріумфом лейблу Сергія Нікітіна став поп-проект Kazka.

Подія року:
Block Party
UPark Festival
Atlas Weekend

Внесок в індустрію:

Іван Дорн

Музикант та засновник лейблу Masterskaya. Цього року спільно з Kurazh Bazar запустив благодійну ініціативу #детибезинструментов.

Євген Філатов

Музикант (The Maneken), продюсер, засновник лейблу Vidlik

Сергій Малецький

Засновник концертного агентства H2D, яке цього року привозило в Україну Son Lux, GusGus, Kiasmos, а також організовувало вечірки Promin’.


Церемонія нагородження премії JMA відбудеться 16 листопада. Саме тоді ми і дізнаємось імена переможців. Дізнатись більше про саму премію можна тут.

Фото: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023